Ne olduğunu anlamaz kırmaya çalışır üzerine özlü söz yazar diyorlarNiye ponegrifi okuyamaz diyemi?
Ne olduğunu anlamaz kırmaya çalışır üzerine özlü söz yazar diyorlarNiye ponegrifi okuyamaz diyemi?
Benim en sevdiğim novaydı ya Law. Roshi yüzünden öyle gibi yapıyordum. Katakuri, Law sevgim bilinen bir şey, özelde konuşurum genele de yaymaya başladım@Millennium Wizard gibi sonradan Lawcımı oldun la sen de rüzgar nereye giderse oraya esiyorsunuz. Sizle uğraşacak diye gerçel Law severleri kendime düşman ettim
Hatırladığımdan daha pis bir şeymiş bu yaBenim en sevdiğim novaydı ya Law. Roshi yüzünden öyle gibi yapıyordum. Katakuri, Law sevgim bilinen bir şey, özelde konuşurum genele de yaymaya başladım
Bu filler değil mi ?Nereden nereye:
başkası demek pek doğru değil Luffy'i Dressrosa'ya getiren kişi Law zaten ortak oldular ve karşılıklı birbirlerinin çıkarlarını gözetiyorlar zaten savaş kısmında da tamamen etkisiz oldu demek de yanlış gamma knife yediğinde bitmişti Doffy, saçma sapan sırf ana villaini Law'a yedirmemek için dikiş atarak kendini iyileştirdi sorsan o saldırı iç organlarını patlattı ölümün kaçınılmaz ama dikiş ile kendini iyileştiriyor adam ...
Bu halkın yüksel teknolojiye düşmanlığı bitmez...Ne olduğunu anlamaz kırmaya çalışır üzerine özlü söz yazar diyorlar
Diploması sahte diyorlar. Doğru çıkarsa korsanlığı düşecek.Niye ponegrifi okuyamaz diyemi?
Ne olduğunu anlamaz kırmaya çalışır üzerine özlü söz yazar diyorlar
bir insan 1 senede değişmiyorsa insan mıdır?Hatırladığımdan daha pis bir şeymiş bu ya
10 numara kral adam diye kalmış aklımda piii yazıklar olsun.
Mihawk'ın denizci eri korkusunu anladık da timsahın dahil olması hoş olmadı.Bölümle beraber Mihawkcılarla aramda ki samimiyet seviyesi...