Yok bu Bege.Shanks için esinlenilen ünlü
Yok bu Bege.Shanks için esinlenilen ünlü
Lan buna da sormak istediğim bir soru var ama imkanım yok. Oda'ya mektup mu yazsam?
Kuru iftira ben sadace yapılan komikliklere şakalara güldüm.Sen de yaptın boşuna millete laf atma
Olum bu kadar küçük bir şeyden nasıl böyle espiriler çıkarabiliyorsunuz ya laksjdalsjkd
Helal olsun
O mağara adamları bir rivayete göre Kid’in pone bilmeyeceğini tartışıyormuşkid - mağara adamı benzetmesi forumdaki en komik olaylardan biri.
Nika reisin neyiyle uğraşayım güle oynaya dövdü geçti koca yonkouyuDoffy sama hazretlerinin ne işi var bunlarla ? mifak sırf yüz mankeni olarak kullanılmış, Croc Buggy e yanlamış. Doffy sama hazretleri de yakında görünür. Sen git nika ile uğraş.
Nika reisin neyiyle uğraşayım güle oynaya dövdü geçti koca yonkouyu
Rockey'in nasıl bir olay olduğunu bilmiyoruz, açıklanmadı. En azından büyük denilecek bir iş ki hükümet bundan sebep vererek arama emri çıkartıyor. Ha " En " olması ise bu olay imparator indirmenin önüne geçecek bir şey değildiyse seri içinde şuan " En'i " Mom'ı indirmesi olur. Onu da Luffy ile değil, Kid'in yardımıyla gerçekleştirdi.En büyük iş dedim yahu. Yonko indirmekten daha büyük iş biliyorsan söyle. Law'ın diğer yaptıklarını yok saymıyorum.
Lütfü de bilmiyordu, Law reis Zouya gidelim demese onlar da mağara adamı olacaktı. Law medeniyet getiriyor seriye, büyük adamO mağara adamları bir rivayete göre Kid’in pone bilmeyeceğini tartışıyormuş