Buggy > Croco=Mifak
Buggy > Croco=Mifak
Durduk yere başına iş açtılar Reis, anlayabiliyorum seni@Mihawk ateşi harla reis Kid gömenler giderse sıra Mihawk’a gelir. Bir mizah yapayım bari. Kid op ne bilmez lem
Hükümetin diline pelesenk olmuş Rockey olayı var. Urouge, Tashigi adamı psikopat cani olarak yorumluyor. Keza Ace, kasıp kavuran kaos çıkartan korsanlar arasında Law'ı sayıyor. Konuşulacak işler yapmış olman lazım ki böyle anılasın.
Sen de yaptın boşuna millete laf atmaDurduk yere başına iş açtılar Reis, anlayabiliyorum seni
Doffy sama hazretlerinin ne işi var bunlarla ? mifak sırf yüz mankeni olarak kullanılmış, Croc Buggy e yanlamış. Doffy sama hazretleri de yakında görünür. Sen git nika ile uğraş.
kid - mağara adamı benzetmesi forumdaki en komik olaylardan biri.Durduk yere başına iş açtılar Reis, anlayabiliyorum seni
şu yancılık konusu da çok boş konu ha Punk Hazard arcından beri hangi adaya gidileceğine Law karar veriyor her şeyin temelinde Law'un planları var ama Law yancı oluyor adam Luffy'i kurtarsa da Luffy tarafından kurtarılsa da yancılık olarak kabul ediliyor gereksiz bir algı bence ..
@Mihawk ateşi harla reis Kid gömenler giderse sıra Mihawk’a gelir. Bir mizah yapayım bari. Kid op ne bilmez lem
Niye çaldın?