Bunu tüm Shichiler için çizdiğini biliyorsun değil mi? Geldiğin yer bile alakasız yav. :SBu olurken burada olur muyum bilmem de tayfada bunun olayı açıklanır, Buggyli kısımlar güzel olacak
O kısımlarda yine üzüleceksin belli ki...
Bunu tüm Shichiler için çizdiğini biliyorsun değil mi? Geldiğin yer bile alakasız yav. :SBu olurken burada olur muyum bilmem de tayfada bunun olayı açıklanır, Buggyli kısımlar güzel olacak
Şu yazıyı görünce koskoca yonko hükümetin kovaladığı 2 kişiyle ittifak yapmaya mecbur mu kalmış diye Buggy'i hayıflıyordum.Buggy, Crocodile ve Mihawk ortak bir organizasyon kurmuş. Dünya Hükümeti ekibin liderini Buggy olarak kabul etmiş.
Ta ki bu mesajı görene kadar. Adamım Buggy binlerce yıllık kurumu kendi silahıyla vurmuş. Kemçüğü getirene benden 2 milyar diyerek hem para babası hemde nasıl bir alfa olduğunu 7 cihana duyurmuştur.Buggy, Denizciler'in başlarına ödül koymuş.
Zoronun nihai hedefi kanişlik olmuş reis sırf bunun için bile Mihawk gömmen lazımdıBu seride ciddi ciddi yapacağım şey Zoro savunması kaldı galiba olanlar beni aşıyor artık
Heyecandan yerinde duramayan bir adam görüyorumMihawk denizci erlerine atarlandıktan sonra.
Peki asıl soruya gelelim. Bu Croconun İvankov öncesi mi yoksa eğer doğuştan erkek olsa kadın halini şöyle çizerdim mi diyor Oda?Bunu tüm Shichiler için çizdiğini biliyorsun değil mi? Geldiğin yer bile alakasız yav. :S
O kısımlarda yine üzüleceksin belli ki...
Haftaya gemide rahat olYamato’yu unutup gittiler mi şimdi? Lan hiç vedalaşma falan olmadan, yamato’ya haber vermeden mi çıktılar yola?