Birde bana Mihawk düşmanı derler Seriyi ben yazsaydım Mihawk'ın Shanks'a katılmasını sağlardım.
Oda ise tutup Buggy'den düşük seviyede gösterdi. Benim Mihawk düşmanı olmadığımı anlayın artık.
Birde bana Mihawk düşmanı derler Seriyi ben yazsaydım Mihawk'ın Shanks'a katılmasını sağlardım.
Oda ise tutup Buggy'den düşük seviyede gösterdi. Benim Mihawk düşmanı olmadığımı anlayın artık.
Hatan var, araştırmanı öneririm. O Crocodile'ın yanındaki Japonca yazılarda Crocodile Iva müdahale etmeseydi nasıl görünürdü yazıyorBunu tüm Shichiler için çizdiğini biliyorsun değil mi? Geldiğin yer bile alakasız yav. :S
O kısımlarda yine üzüleceksin belli ki...
İtibarını ancak amiral avlamak toparlar.Mihawk şimdi denizcilerin ödül avcılığını yapsa tam olur. Kolayca kendine yakışır bi ödül alır böylece.
İlerde Marine hunter Mihawk vs pirate hunter zoro izleriz.
Bu doğru olabilir çünkü Zunesha şuana kadar seride gördüğümüz en büyük canlı.Karşıma çıkan şeye bakın:
Şu retcon karakteri her gördüğümde midem bulanıyor.gelir ya, şu sahneyi yapacak aklınca
Helmeppo'nun palalarını görünce kaçtı bile. Şu an gördüm o sahneyi kafamda.İtibarını ancak amiral avlamak toparlar.
Böyle olursa Wano'nun sınırları açılmış olmaz ki yine sınırlar kapalı kalır. o Duvarların yıkılıp ülkenin denizle bağlantısı kurulmalı o zaman özgür kalıp sınırları açılmış olur.Bu doğru olabilir çünkü Zunesha şuana kadar seride gördüğümüz en büyük canlı.
Helmeppo kılıç ustalarının nemesisi olacakHelmeppo'nun palalarını görünce kaçtı bile. Şu an gördüm o sahneyi kafamda.