Bir unvan gelmiş kendisine. Shichi olmasa yine muhattabı çok olurdu bu yüzden. Shichi olunca denizcilere yanladığı için kafası rahat oluyor.bu kadar isim yapma amacı neydi acaba, kimse ilişmesin istiyor. denizci değil crocus gibi tek başına bir yerde dikilse yine yeterdi. ilişmezdi kimse
gelir ya, şu sahneyi yapacak aklınca"At the end of the chapter, we see Yamato standing on the castle roof" Reddit spoileri. Yamato son zamanlarda beni heyecanlandıran tek karakterdi. One piece e 1-2 sene ara verme zamanı yine geldi gibi gözüküyor.
Rüyalardan uyanın diyorum rüya içinde rüya görüyorsunuz. Doktor yok mu forumda şu arkadaşa bir bakın!mr 3 bu adama güvenme satar bu seni demiş, buggy ben onun yumuşak yerini bilirim demiş. doru mu bu?
Deniz suyunu bir yesin. Hemen düşer Yamato.gelir ya, şu sahneyi yapacak aklınca
Yamato'nun bu bölüm tayfaya katılıp katılmayacağı belirsiz, ayrıca bölümü görmeden erken yargıya varmışsın. Bölümün sonunda kale çatısında, "Luffy! Tayfana katılabilir miyim!?" diye bağırıyor."At the end of the chapter, we see Yamato standing on the castle roof" Reddit spoileri. Yamato son zamanlarda beni heyecanlandıran tek karakterdi. One piece e 1-2 sene ara verme zamanı yine geldi gibi gözüküyor.
Şu Ryumanın serisindeki herife benzemesin de Cyrono mu neydiBir unvan gelmiş kendisine. Shichi olmasa yine muhattabı çok olurdu bu yüzden. Shichi olunca denizcilere yanladığı için kafası rahat oluyor.
denizde boğulduğunu biliyor mu bu? haberi olmayabilirDeniz suyunu bir yesin. Hemen düşer Yamato.
Ivanın bildiğini Buggy niye bilmesin kumkumRüyalardan uyanın diyorum rüya içinde rüya görüyorsunuz. Doktor yok mu forumda şu arkadaşa bir bakın!
sOda'ya belli olmaz.Kimlerin kimlerin karakterlerini değiştirdi."At the end of the chapter, we see Yamato standing on the castle roof" Reddit spoileri. Yamato son zamanlarda beni heyecanlandıran tek karakterdi. One piece e 1-2 sene ara verme zamanı yine geldi gibi gözüküyor.