Böyle bir durum söz konusu.Denizciler: Bu kaçtığı yer Buggynin bölgesi. Güç dengelerini bozarız geri dönelim.
Böyle bir durum söz konusu.Denizciler: Bu kaçtığı yer Buggynin bölgesi. Güç dengelerini bozarız geri dönelim.
Muhtemelen böyle olacak :d
Olmayacak dediğimiz şeylerden sonra artık her şey olabilir gözüyle bakıyorum seriyeÇok mantıklı biz de duvarı kıracak falan zannediyoruz
Lonca oluşturmuşlar gibi görünüyor kazandığın savaş yok be Dark...Buggy'nin emrine girer diyordum ki girmiş işte. Burda ekstra bir durum yok gördüğüm.
Shichi sistemi kalkınca 3 gün ağlamıştır Mihawk.Böyle bir durum söz konusu.
Bence bu seride herkes ama herkes rezil olur iki kisi haric; biri luffy ana karakter en son adam tanri oldu, digeri shanks belli ki kendisini shanks yerine koymus mangaka onu yuceltip kendini tatmin ediyor.Şunu hiç bir zaman unutmayın, bu seride asla kılıçcılara bir şey olmaz.
Gülben Oda Ergen
Seni ciddiyete davet ediyorum. Hemen Mihawkı gömŞaka yapıyorum abi ciddi değilim
Shanks yüzünden hep. O kılıç tutmasa alayını harcardık şimdiye.Şunu hiç bir zaman unutmayın, bu seride kılıçcılara asla bir şey olmaz.
Gülben Oda Ergen
Buggy abi bunlar beni dövdüBöyle bir durum söz konusu.
mr 3 bu adama güvenme satar bu seni demiş, buggy ben onun yumuşak yerini bilirim demiş. doru mu bu?Lonca oluşturmuşlar gibi görünüyor kazandığın savaş yok be Dark...
Zoro çöp haliyle güneş doğmadan 100 katilin fişini çekiyordu. Mihawk zirve gücünde, asgari ücretli denizcilerle uğraşmamak için Buggy'e sığınmışShichi sistemi kalkınca 3 gün ağlamıştır Mihawk.