Dof'un bildiklerini kim biliyor seri de... O adamı SODA o bilgilerle çürütürse yazıklar olsun ona... Bence tekrar seriye katmalı onu.Dof kendini gruba böyle katmaya çalışır ama almazlar...
Dof'un bildiklerini kim biliyor seri de... O adamı SODA o bilgilerle çürütürse yazıklar olsun ona... Bence tekrar seriye katmalı onu.Dof kendini gruba böyle katmaya çalışır ama almazlar...
Düşsün de bulamasınlar. Zoro bunu kurtarırsa kalpten gidebilirim.Deniz suyunu bir yesin. Hemen düşer Yamato.
İvanin ne bildiğini bile bilmiyorsun ama konuşuyorsun...denizde boğulduğunu biliyor mu bu? haberi olmayabilir
Ivanın bildiğini Buggy niye bilmesin kumkum
Onun bildiklerini bilmeyen olmayacak yakında ona ne gerek var ki? Zaten otomatikman çıkacak herşey ortaya. Hani seri başlarında veya 2 yıl önce ki dönemde bilseydik bunları hak verirdim ama artık zor dediğin bence. Ek olarak Dof'un bildiklerini bilenler vardır, görücez zaten bu olayları oraya doğru gidiyoruz...Dof'un bildiklerini kim biliyor seri de... O adamı SODA o bilgilerle çürütürse yazıklar olsun ona... Bence tekrar seriye katmalı onu.
Kid çer çöple dövüşerek ne dövüşler izletir şimdi tayfasına.
Kid ve Law'ın ödülünden daha skandal, Aramaki'nin ruhunu teslim etmesinden daha trajedik. Facia. @Millennium Wizard bile bu durumu açıklayamaz.King'in ödülü 1.5 milyara yakınken Mihawk'ın ödülünün de bu civar olması saçmalıktan başka bir şey olmaz. Bence Luffy'nin 3 milyar almasıyla kıyas kabul etmeyecek kadar rezillik olur.
Bu olurken burada olur muyum bilmem de tayfada bunun olayı açıklanır, Buggyli kısımlar güzel olacakİvanin ne bildiğini bile bilmiyorsun ama konuşuyorsun...
Kanatlanıp Shanks'a uçacak daha reis Shanks'ın maymunuyla görülecek hesabı varKid çer çöple dövüşerek ne dövüşler izletir şimdi tayfasına.
Bu seride ciddi ciddi yapacağım şey Zoro savunması kaldı galiba olanlar beni aşıyor artıkSeni ciddiyete davet ediyorum. Hemen Mihawkı göm
Yanlışlıkla antik silahı bile yutar beklerimOlmayacak dediğimiz şeylerden sonra artık her şey olabilir gözüyle bakıyorum seriye