Olsun, ilk spoiler gelince amiral sevmeyenler gırgır yapıyor, spoilerin yanlış olduğu söyleniyor amiralciler yükseliyor. Günün sonunda herkes sövüyor. Heyecan lazım millete.Araplar yine birilerine Amiral aldırır fake spoiler'da.![]()
Olsun, ilk spoiler gelince amiral sevmeyenler gırgır yapıyor, spoilerin yanlış olduğu söyleniyor amiralciler yükseliyor. Günün sonunda herkes sövüyor. Heyecan lazım millete.Araplar yine birilerine Amiral aldırır fake spoiler'da.![]()
12,15 lira atarsan yaparım, oyun alacağım.Bu silüet üzerinden Oda'ya giydirecek bir saatli bomba yok mu ya ? "Hay o silüet" ile başlayan ve birkaç cümle eşliğinde devam eden bir küfür bombardımanı yapacak biri ?
Bulunduğu zaman seri bitecek demiş olmasa, böyle yapacağına emindim bu arada.Op'u da silüet olarak gösteriyormuş bir de![]()
Bir de silüetin gösterilmesini bekleriz 3 4 yıl.Bulunduğu zaman seri bitecek demiş olmasa, böyle yapacağına emindim bu arada.
Tiç bir yolunu bulur, o kitabeyi taşıtır. Roger veya Shanks taşıtsa, Luffyler için çok kolay olacağı için Teach'de olması en akla yatkın olanı.Hatırlayamayıp baktım 20+ yıldır kayıp yazıyor wiki’de. Hikaye açısından bakarsak teach’te olması mangayı hızlandırır. Ama daha miçoyken o kitabeyi ordan kaldırıp gizlice götüremezdi.
Balıkadam adası wb’nin kontrolündeyken o başka yere taşıdıysa teach biliyordur belki. Ama wb one piece’le ilgilenmediği için bu da düşük ihtimal. O yüzden ya bilmediğimiz biri çalmıştır ya da Roger bişey yapmıştır diye bekliyorum. Tabi shanks da o kitabeye ne olduğunu biliyor olabilir. One piece’in peşine düşelim dediyse bi bildiği vardır.
12 lira nedir yaaa ? Herkes 1 TL atsın arkadaşa da keyfimiz yerine gelsin haydi12,15 lira atarsan yaparım, oyun alacağım.![]()