Taş fedakarlık talep ediyor falan diyip baş ağrıtmaması temennimdir.Avengers End Game'deki Ruh taşının orda bekçilik yapan Red Skull gibi olur.
Taş fedakarlık talep ediyor falan diyip baş ağrıtmaması temennimdir.Avengers End Game'deki Ruh taşının orda bekçilik yapan Red Skull gibi olur.
Kolunu gösterir gelenlere.Taş fedakarlık talep ediyor falan diyip baş ağrıtmaması temennimdir.
Ryokugyu'dan sonra hayatta silüetlerden beklentiye girmem.Op'u da silüet olarak gösteriyormuş bir de
Ivankov'un söylediklerine göre kolundan daha büyük fedakarlıklar yapmış gibi ama başım belaya girsin istemiyorumKolunu gösterir gelenlere.
Çok yolu olduğunu düşünmüyorum sağlam.luffy ile kapişsa şuan yüksek zorlukta yener veya kafa kafaya kalırlar bence kral halide üstün gelse de shanks nika çok büyük güçLuffy'nin Shanks'ten güçlü olduğunu düşünüyordum ama kendi ağzından daha çok yolum var demiş aslında tam zamanıydı bence ama arkadaşların dediği gibi Oda film için getirince adamı Luffy'ye de alçak gönüllülük yaptırtmak zorunda kaldı herhalde
bende benzer düşünüyorum aslında şu an sadece kral haki farkı vardır fakat meyve konusunda luffy çok avantajlı o açığı kapatır. Nika aradaki hafif kral haki farkına baskın gelir. Luffy'i daha avantajlı görüyorum benÇok yolu olduğunu düşünmüyorum sağlam.luffy ile kapişsa şuan yüksek zorlukta yener veya kafa kafaya kalırlar bence kral halide üstün gelse de shanks nika çok büyük güç
Araplar yine birilerine Amiral aldırır fake spoiler'da.İlgi budalası kezbanlar gif atmaya başlayıncaya kadar ne konuda ne de başka yerde yazılan şeyleri spoiler olarak ele alıp kendinizi yormayın gençler.
Hatırlayamayıp baktım 20+ yıldır kayıp yazıyor wiki’de. Hikaye açısından bakarsak teach’te olması mangayı hızlandırır. Ama daha miçoyken o kitabeyi ordan kaldırıp gizlice götüremezdi.Tiç çalıp karanlığına hapsetmiş olabilir mi?