Olsun, ilk spoiler gelince amiral sevmeyenler gırgır yapıyor, spoilerin yanlış olduğu söyleniyor amiralciler yükseliyor. Günün sonunda herkes sövüyor. Heyecan lazım millete.Araplar yine birilerine Amiral aldırır fake spoiler'da.
Olsun, ilk spoiler gelince amiral sevmeyenler gırgır yapıyor, spoilerin yanlış olduğu söyleniyor amiralciler yükseliyor. Günün sonunda herkes sövüyor. Heyecan lazım millete.Araplar yine birilerine Amiral aldırır fake spoiler'da.
12,15 lira atarsan yaparım, oyun alacağım.Bu silüet üzerinden Oda'ya giydirecek bir saatli bomba yok mu ya ? "Hay o silüet" ile başlayan ve birkaç cümle eşliğinde devam eden bir küfür bombardımanı yapacak biri ?
Bulunduğu zaman seri bitecek demiş olmasa, böyle yapacağına emindim bu arada.Op'u da silüet olarak gösteriyormuş bir de
Bir de silüetin gösterilmesini bekleriz 3 4 yıl.Bulunduğu zaman seri bitecek demiş olmasa, böyle yapacağına emindim bu arada.
Tiç bir yolunu bulur, o kitabeyi taşıtır. Roger veya Shanks taşıtsa, Luffyler için çok kolay olacağı için Teach'de olması en akla yatkın olanı.Hatırlayamayıp baktım 20+ yıldır kayıp yazıyor wiki’de. Hikaye açısından bakarsak teach’te olması mangayı hızlandırır. Ama daha miçoyken o kitabeyi ordan kaldırıp gizlice götüremezdi.
Balıkadam adası wb’nin kontrolündeyken o başka yere taşıdıysa teach biliyordur belki. Ama wb one piece’le ilgilenmediği için bu da düşük ihtimal. O yüzden ya bilmediğimiz biri çalmıştır ya da Roger bişey yapmıştır diye bekliyorum. Tabi shanks da o kitabeye ne olduğunu biliyor olabilir. One piece’in peşine düşelim dediyse bi bildiği vardır.
12 lira nedir yaaa ? Herkes 1 TL atsın arkadaşa da keyfimiz yerine gelsin haydi Pamuk eller cebe beyler. Oturduğunuz yerden Aramaki gömmeye benzemez bu işler eheueheu.12,15 lira atarsan yaparım, oyun alacağım.