Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öngörüş konusu ilk açıldığında bir sonraki bölüm ne olabilir herkes kendi fikrini yazardı. Şimdi hiçbir zaman tutmayan birkaç bilgi yorumlanıyor genelde. Eski adete dönmek için bu bölümde neler olabilir kendi fikrimi yazayım.
Aramaki ayrılır Momo ve kınlar sevinç çığlıkları atar. Yamato'ya hasır şapkalarla denize açılmasını istediğini söyler Momo. Sonra bizimkilerin olduğu taraf gösterilir, Luffy adadan ayrılma vaktinin geldiği söyler. Dış dünyada neler olup bittiğini öğrenirler aynı zamanda. Karasakal görmeyiz bence. Onun yerine devrimcileri görsek süper olur. Bir sonraki hamleleri ne olacak onu konuştukları bir toplantı ya da Kuma'yı görsek güzel olur.
Aklıma gelenler bunlar.
 
Hatırlayamayıp baktım 20+ yıldır kayıp yazıyor wiki’de. Hikaye açısından bakarsak teach’te olması mangayı hızlandırır. Ama daha miçoyken o kitabeyi ordan kaldırıp gizlice götüremezdi.

Balıkadam adası wb’nin kontrolündeyken o başka yere taşıdıysa teach biliyordur belki. Ama wb one piece’le ilgilenmediği için bu da düşük ihtimal. O yüzden ya bilmediğimiz biri çalmıştır ya da Roger bişey yapmıştır diye bekliyorum. Tabi shanks da o kitabeye ne olduğunu biliyor olabilir. One piece’in peşine düşelim dediyse bi bildiği vardır.
Tiç bir yolunu bulur, o kitabeyi taşıtır. Roger veya Shanks taşıtsa, Luffyler için çok kolay olacağı için Teach'de olması en akla yatkın olanı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık