Sen bir Bepo haterısın.Bepo çok üzülür
Sen bir Bepo haterısın.Bepo çok üzülür
Buggy denizcilerin elinden kurtarmış daha ne olacak. Rüyada olanın sen olduğu hiç bir şey olmamış gibi davranmandan belli. Sudan çekinme bu kadarCroc'un başına ne gelmiş la? Sen yine hangi rüya âlemine daldın? Uyan artık...
Kovanın içine sokarlar seni bak dikkat et.
Yav ifşa dediğin şeye bak sonra yine savundum bir de kaçtı diyon nerde kaçmışım hani?
Sen bir Bepo haterısın.
Aslında en tehlikeli hali 2. foto. Kutup ayısı-çöl kombinasyonu var.Olsaydı bu şans verirdik.
Ama maalesef gördüğümüz bu oluyor. :dd.d
Tam şöyle bir ortam var.Yav ifşa dediğin şeye bak sonra yine savundum bir de kaçtı diyon nerde kaçmışım hani?
Bi de sıcağa zafı mı varmış bunun? Heat > BepoOlsaydı bu şans verirdik.
Ama maalesef gördüğümüz bu oluyor. :dd.d
Mihawk'a da babun boku hediye etmişler şöyle. Aynı böyle tepki vermiş...Crocodile'a doğum gününde parfüm alanı WhatsApp'tan engelliyormuş neden sen bilirsin
Yine manga yerine aklından hikâye yazmışsın şaşırtmadın. Bak hala yazıyorsun, twopiece okumayı acilen bırakmam lazım. Sağlığına zarar veriyor belli ki...Buggy denizcilerin elinden kurtarmış daha ne olacak. Rüyada olanın sen olduğu hiç bir şey olmamış gibi davranmandan belli. Sudan çekinme bu kadar
Tam Doğu Perinçek ya @MontanaTam şöyle bir ortam var.
Benim okuduğum mangada "gel beraber mesut olalım" diyen Doflamigo'ya diklenen Crocodile Buggy ile aynı organizasyonda. Aksini ispat edeceğin bir delilin var mı?Mihawk'a da babun boku hediye etmişler şöyle. Aynı böyle tepki vermiş...
Yine manga yerine aklından hikâye yazmışsın şaşırtmadın. Bak hala yazıyorsun, twopiece okumayı acilen bırakmam lazım. Sağlığına zarar veriyor belli ki...