Bir o eksikti o da gelsin :/Hadi Momo hazır deden dönmüşken sen de atla şu gemiye koçum
Bir o eksikti o da gelsin :/Hadi Momo hazır deden dönmüşken sen de atla şu gemiye koçum
Okuduğun mangada değil bak "haberde" öyle yazıyor. Mangada islenmedi yani bu durum, bunu anlamıyorsun zaten sıkıntı burada... :SBenim okuduğum mangada "gel beraber mesut olalım" diyen Doflamigo'ya diklenen Crocodile Buggy ile aynı organizasyonda. Aksini ispat edeceğin bir delilin var mı?
Aynı böyle oldunuz he...
Bepo'yu lobimin kanatları altına alıyorum. Bugün söylediklerin için pişman olacağın güne kadar, Bepo korumam altındadır.Minkler hangi hayvansa formda o hayvanın özellikleriyle savaştığı için kutup ayısı olarak Bepo'nun sulongunu görmeyi çok isterdim.Sumimasen
Seviyoruz mu? Ayıp.Usta Momo seviyoruz falan tamam ama bu kadarı fazla be...
Hadi Momo hazır deden dönmüşken sen de atla şu gemiye koçum
Yanyana niye savaşa girsinler? Buggy saldır der saldırır bu saatten sonra Senin sadece haber dediğin şey mangada geçiyor. Ayrıca panel göster diyorsun da adamlar daha anca birlik olmuşlar az kilometre yapsınlar bir dur. Benim ispatım mangadaki haber. Sen olabilecek ihtimallerden bahsediyorsun sadece.Okuduğun mangada değil bak "haberde" öyle yazıyor. Mangada islenmedi yani bu durum, bunu anlamıyorsun zaten sıkıntı burada... :S
Aksine ispata delil var mi diyorsun hala bir de. Sen kanıtla beraber olduklarını mangada, yan yana savaşa girdikleri bir panel atsana bana.
Alıştın hikaye anlatmaya iyice...
Aynı böyle oldunuz he...
Sitedeki en zevkli/eğlenceli lobi seninki olabilir.Bepo'yu lobimin kanatları altına alıyorum. Bugün söylediklerin için pişman olacağın güne kadar, Bepo korumam altındadır.
Yine seriyi kafandan yorumlama moduna geçtin bak, la seriden bu kadar uzak olma kendine gel. :SYanyana niye savaşa girsinler? Buggy saldır der saldırır bu saatten sonra Senin sadece haber dediğin şey mangada geçiyor. Ayrıca panel göster diyorsun da adamlar daha anca birlik olmuşlar az kilometre yapsınlar bir dur. Benim ispatım mangadaki haber. Sen olabilecek ihtimallerden bahsediyorsun sadece.
Killer vs BepoSitedeki en zevkli/eğlenceli lobi seninki olabilir.