Zoro'yu döver bu.Şimdi 2.likten atıldığı için depresyona girecek. Yine Penguin ile Shachi'ye iş çıktı. :dd.d
Zoro'yu döver bu.Şimdi 2.likten atıldığı için depresyona girecek. Yine Penguin ile Shachi'ye iş çıktı. :dd.d
Buggy'nin Mihawk'ın sırtına binip kırbacı vurduğunun gösterilmesi.Çoğunluğun sevmeyeceği sey ne o zaman. Ödül mü
Big Mom zayıflayıp çıtır oluyormuş bir deBen senle full dalga geçerim. Big Mom çıkar Kaido ölürse iki misli daha geçerim.
Bilmiyorum artık...Çoğunluğun sevmeyeceği sey ne o zaman. Ödül mü
Ahhh be Red seriden bu kadar mı uzak kaldın?Yüzecek Reis, yüzecek.
Croc'un başına ne gelmiş la? Sen yine hangi rüya âlemine daldın? Uyan artık...Lan senin derdin ne? Ne olsun istiyorsun? Croco'nun başına gelenler travma mı oluşturdu nabıyon anlamıyorum. Reis titre ve kendine gel yoksa bir kova suyla ben getiririm
Tüydüm mü o gün dayanamayıp gene savundum. Ayrıca tüycem ben muhabbetini Mihawk'da yaptım düzeltme olsun. Sabri abi gibi adamsın valla reisKaçan belli oğlum sen biz ne yapalım abi diye tuydün. Berkay ise benim Aramaki savunurken kullandiğim lafı bana satiyor. Adamanın hayatı beni kopyalama üzerine. Yonkocuların Big Mom ve Buggye burun kıvirdığı gibi aramakiye burun kıvırmayız dedim, onu bana satiyor değıştırip, içinde kalmış. Size kolpaçinodan rol versinler oraya yakışirsiniz.
İfsanı yayinladım geç kaldın.Tüydüm mü o gün dayanamayıp gene savundum. Ayrıca tüycem ben muhabbetini Mihawk'da yaptım düzeltme olsun. Sabri abi gibi adamsın valla reis
Olsaydı bu şans verirdik.Zoro'yu döver bu.
İfsanı yayinladım geç kaldın.
Crocodile'a doğum gününde parfüm alanı WhatsApp'tan engelliyormuş neden sen bilirsinBilmiyorum artık...
Ahhh be Red seriden bu kadar mı uzak kaldın?
Mihawk senin ayarlarinla oynamış...
Croc'un başına ne gelmiş la? Sen yine hangi rüya âlemine daldın? Uyan artık...
Kovanın içine sokarlar seni bak dikkat et.