Sende istiyorsun değil mi Law'ın tayfaya gitmesini.Zoro ile iyi anlaşırsa ne yapacaksın.
Sende istiyorsun değil mi Law'ın tayfaya gitmesini.Zoro ile iyi anlaşırsa ne yapacaksın.
Big Mom da bizim, Kaido da bizim. Aramaki'yi satan amiralcilere benzemeyiz.Ben senle full dalga geçerim. Big Mom çıkar Kaido ölürse iki misli daha geçerim.
allah seni bildiği gibi yapsın ya. bir şey demiyorum.
İsterse en güçlü olsun gerek yokAbartma yahu. Şimdi yalan yok Yamato güçlü karakter.
2 iddaa kaybettirdi bundan sonra Zoro'nun kölesi olsa bile sevmem.Zoro ile iyi anlaşırsa ne yapacaksın.
Law'ın tek tabancaymış gibi görünmesi daha çok hoşuma gidiyor. Ama takviye alırsa da gelen misafire git demeyiz. Bepo çok üzülür ama ne yapalım. jshjsh :dd.dSende istiyorsun değil mi Law'ın tayfaya gitmesini.
La he he Big Mom gömüp Kaido yücelten sendin bana karşı, boşuna çikar yol arama elimden kaçamazsın. Bu arada Aramaki'yi kim satmış?Big Mom da bizim, Kaido da bizim. Aramaki'yi satan amiralcilere benzemeyiz.
Net ol gelsin mi gelmesin mi?Law'ın tek tabancaymış gibi görünmesi daha çok hoşuma gidiyor. Ama takviye alırsa da gelen misafire git demeyiz. Bepo çok üzülür ama ne yapalım. jshjsh :dd.d
BM gömmem, Kaido yüceltmişimdir. Aramaki'yi hepiniz sattınız hiç kıvırma, sensey bile Akainu'ya sarmıştı Aramaki'yi savunacak yer bulamayınca.La he he Big Mom gömüp Kaido yücelten sendin bana karşı, boşuna çikar yol arama elinden kaçamazsın. Bu arada Aramaki'yi kim satmış?
GelmesinNet ol gelsin mi gelmesin mi?
Direkt isim veriyorum @artyomdhLa he he Big Mom gömüp Kaido yücelten sendin bana karşı, boşuna çikar yol arama elimden kaçamazsın. Bu arada Aramaki'yi kim satmış?