Yüzecek Reis, yüzecek.Yetişir o uçar kaçar bir şey olur. En kötü şu sahne V2 gelir...
![]()
Yüzecek Reis, yüzecek.Yetişir o uçar kaçar bir şey olur. En kötü şu sahne V2 gelir...
![]()
Meyva kullanıcısı:/Yüzecek Reis, yüzecek.
Lan senin derdin ne? Ne olsun istiyorsun? Croco'nun başına gelenler travma mı oluşturdu nabıyon anlamıyorum. Reis titre ve kendine gel yoksa bir kova suyla ben getiririmYetişir o uçar kaçar bir şey olur. En kötü şu sahne V2 gelir...
![]()
Bunun meyvesi neydi ki, Op ile alakam tamamen kopmuşMeyva kullanıcısı:/
Bir arca bakar güçlenmesi. İstediği kadar ezik olsun sıkıntı yok Usopp'un burnu> YamatoŞu Shanks'ın tayfayı fasülye tohumuna tükürüp fırlatan usopp ile mi geçecekler![]()
Beyaz Akainu meyvesiBunun meyvesi neydi ki, Op ile alakam tamamen kopmuş![]()
allah seni bildiği gibi yapsın ya. bir şey demiyorum.Bir arca bakar güçlenmesi. İstediği kadar ezik olsun sıkıntı yok Usopp'un burnu> Yamato![]()
Akainu, 7 gün 7 gece aralıksız saldırırsa imparator öldürebilirmiş diyeceğiz.Ölürlerse ne olacak?
Abartma yahu. Şimdi yalan yok Yamato güçlü karakter.Bir arca bakar güçlenmesi. İstediği kadar ezik olsun sıkıntı yok Usopp'un burnu> Yamato![]()
Zoro ile iyi anlaşırsa ne yapacaksın.Law'ı sevmemek için bir neden daha.
Ben senle full dalga geçerim. Big Mom çıkar Kaido ölürse iki misli daha geçerim.Akainu, 7 gün 7 gece aralıksız saldırırsa imparator öldürebilirmiş diyeceğiz.