Yüzecek Reis, yüzecek.Yetişir o uçar kaçar bir şey olur. En kötü şu sahne V2 gelir...
Yüzecek Reis, yüzecek.Yetişir o uçar kaçar bir şey olur. En kötü şu sahne V2 gelir...
Meyva kullanıcısı:/Yüzecek Reis, yüzecek.
Lan senin derdin ne? Ne olsun istiyorsun? Croco'nun başına gelenler travma mı oluşturdu nabıyon anlamıyorum. Reis titre ve kendine gel yoksa bir kova suyla ben getiririmYetişir o uçar kaçar bir şey olur. En kötü şu sahne V2 gelir...
Bunun meyvesi neydi ki, Op ile alakam tamamen kopmuşMeyva kullanıcısı:/
Bir arca bakar güçlenmesi. İstediği kadar ezik olsun sıkıntı yok Usopp'un burnu> YamatoŞu Shanks'ın tayfayı fasülye tohumuna tükürüp fırlatan usopp ile mi geçecekler
Beyaz Akainu meyvesiBunun meyvesi neydi ki, Op ile alakam tamamen kopmuş
allah seni bildiği gibi yapsın ya. bir şey demiyorum.Bir arca bakar güçlenmesi. İstediği kadar ezik olsun sıkıntı yok Usopp'un burnu> Yamato
Akainu, 7 gün 7 gece aralıksız saldırırsa imparator öldürebilirmiş diyeceğiz.Ölürlerse ne olacak?
Abartma yahu. Şimdi yalan yok Yamato güçlü karakter.Bir arca bakar güçlenmesi. İstediği kadar ezik olsun sıkıntı yok Usopp'un burnu> Yamato
Zoro ile iyi anlaşırsa ne yapacaksın.Law'ı sevmemek için bir neden daha.
Ben senle full dalga geçerim. Big Mom çıkar Kaido ölürse iki misli daha geçerim.Akainu, 7 gün 7 gece aralıksız saldırırsa imparator öldürebilirmiş diyeceğiz.