Vermiştir. Çünkü Kid başka türlü bulamaz oradaki kitabeyi.Zou'yu vermemiştir umarım, hadi Kaido Big Mom dalarak hak etti diyelim ikisini, Zou ittifak sonucu Luffy ve Law'a geçti.
Vermiştir. Çünkü Kid başka türlü bulamaz oradaki kitabeyi.Zou'yu vermemiştir umarım, hadi Kaido Big Mom dalarak hak etti diyelim ikisini, Zou ittifak sonucu Luffy ve Law'a geçti.
Var olmasında vardır mutlaka ama Roger Korsanlarının tüm üyeleri kadar birey gibi birey ki 20 yıl sonra gerçekleşecek kehanete inanıp konuyu bir sır gibi saklamışlartır. Yoksa öbür türlü, kehanetteki çocuğumuz nasıl başarılı olsun?Bu Roger tayfasının hiçbirinde bunların kopyası, haritası yok mu, Roger ölürken bütün bilgileride mi yanında götürdü?
Bence o adam şans eseri bizim tayfaya denk gelecek bir şekilde. Nerede olduğuna dair hiç ipucunun olmaması Kid bulamayacakmış hissiyatı aldı. Gider bizim tayfayla işler o elemanı.Kidd alev desenli adamın kim olduğunu biliyor ama nerde olduğunu bilmiyor.İnsan Law'a anlatır bari kimdir nedir diye.Adam sana adamlık etmiş vermiş kopyayı söylesene.
Onu verseler tepkisi olurdu bir taneden bahsediyor Kid de Killer da çoğul eki yok hiç. Elde de bir tane gözüküyor.Law sanırım Zou'daki kitabenin kopyasını da veriyor Kid'e. Böylece üçünde de üçer tane kopya oldu. Geriye sadece alev desenli yara izi olan adamdaki kaldı.
Law acaba bilerek Kuzey'i seçmiş olabilir mi diye düşündüm bundan sebep. İyi tanıyor gibi. Ama bence de Luffyler karşılaşacak.Bence o adam şans eseri bizim tayfaya denk gelecek bir şekilde. Nerede olduğuna dair hiç ipucunun olmaması Kid bulamayacakmış hissiyatı aldı. Gider bizim tayfayla işler o elemanıç
Law'ın tepkisi ilginç onu duyunca. Şaşırma gibi değil de kim olduğunu biliyor gibi bir hissiyat aldım ben. Luffy ve Robin merak eder gibi tepki veriyor ama Law sanki biliyormuş hissiyatı veriyor.
Law'ın tepkisi onu ima ediyor direk. Belki cidden o yüzden seçmiştir.Law acaba bilerek Kuzey'i seçmiş olabilir mi diye düşündüm bundan sebep. İyi tanıyor gibi. Ama bence de Luffyler karşılaşacak.
Üst üste katlamışlardır. 2 tanesi eksik olsaydı Kid öyle bir laf etmezdi. Geriye bir tane kalmış ki, onun peşine düşmekten bahsediyorlar.Onu verseler tepkisi olurdu bir taneden bahsediyor Kid de Killer da çoğul eki yok hiç. Elde de bir tane gözüküyor.
Bahsi geçen adamın bizim tayfanın karşısına çıkmayacağını düşünmeyen kimse yoktur sanırım.Law'ın tepkisi onu ima ediyor direk. Belki cidden o yüzden seçmiştir.
Ama böyle durumlarda gider bizim tayfanın karşısına çıkartır o elemanı.
Bilmiyorum ama hiç iki tane olduğuna dair ibare yok, açıp bakıyor direkt demek Kaido’da da bir tane varmış diyor. Law verirken bunu sizden saklamak adil olmaz diyor. Bence şuan Kid’de iki tane var. Yaralı adamın olayı başka bence, onda pone yoktur. Sadece okumayı biliyor olabilir gibi.Üst üste katlamışlardır. 2 tanesi eksik olsaydı Kid öyle bir laf etmezdi. Geriye bir tane kalmış ki, onun peşine düşmekten bahsediyorlar.
Evet. One Piece için bu kadar önemli biriyse gidip off panel işlemez yani. Şans eseri bizimkiler bulur.Bahsi geçen adamın bizim tayfanın karşısına çıkmayacağını düşünmeyen kimse yoktur sanırım.