Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Roger tayfasının hiçbirinde bunların kopyası, haritası yok mu, Roger ölürken bütün bilgileride mi yanında götürdü?
Var olmasında vardır mutlaka ama Roger Korsanlarının tüm üyeleri kadar birey gibi birey ki 20 yıl sonra gerçekleşecek kehanete inanıp konuyu bir sır gibi saklamışlartır. Yoksa öbür türlü, kehanetteki çocuğumuz nasıl başarılı olsun?
 
Kidd alev desenli adamın kim olduğunu biliyor ama nerde olduğunu bilmiyor.İnsan Law'a anlatır bari kimdir nedir diye.Adam sana adamlık etmiş vermiş kopyayı söylesene.
Bence o adam şans eseri bizim tayfaya denk gelecek bir şekilde. Nerede olduğuna dair hiç ipucunun olmaması Kid bulamayacakmış hissiyatı aldı. Gider bizim tayfayla işler o elemanı.

Law'ın tepkisi ilginç onu duyunca. Şaşırma gibi değil de kim olduğunu biliyor gibi bir hissiyat aldım ben. Luffy ve Robin merak eder gibi tepki veriyor ama Law sanki biliyormuş hissiyatı veriyor.
 
Son düzenleme:
Law sanırım Zou'daki kitabenin kopyasını da veriyor Kid'e. Böylece üçünde de üçer tane kopya oldu. Geriye sadece alev desenli yara izi olan adamdaki kaldı.
Onu verseler tepkisi olurdu bir taneden bahsediyor Kid de Killer da çoğul eki yok hiç. Elde de bir tane gözüküyor.
 
Bence o adam şans eseri bizim tayfaya denk gelecek bir şekilde. Nerede olduğuna dair hiç ipucunun olmaması Kid bulamayacakmış hissiyatı aldı. Gider bizim tayfayla işler o elemanıç

Law'ın tepkisi ilginç onu duyunca. Şaşırma gibi değil de kim olduğunu biliyor gibi bir hissiyat aldım ben. Luffy ve Robin merak eder gibi tepki veriyor ama Law sanki biliyormuş hissiyatı veriyor.
Law acaba bilerek Kuzey'i seçmiş olabilir mi diye düşündüm bundan sebep. İyi tanıyor gibi. Ama bence de Luffyler karşılaşacak.
 
Üst üste katlamışlardır. 2 tanesi eksik olsaydı Kid öyle bir laf etmezdi. Geriye bir tane kalmış ki, onun peşine düşmekten bahsediyorlar.
Bilmiyorum ama hiç iki tane olduğuna dair ibare yok, açıp bakıyor direkt demek Kaido’da da bir tane varmış diyor. Law verirken bunu sizden saklamak adil olmaz diyor. Bence şuan Kid’de iki tane var. Yaralı adamın olayı başka bence, onda pone yoktur. Sadece okumayı biliyor olabilir gibi.
 
Bahsi geçen adamın bizim tayfanın karşısına çıkmayacağını düşünmeyen kimse yoktur sanırım.
Evet. One Piece için bu kadar önemli biriyse gidip off panel işlemez yani. Şans eseri bizimkiler bulur. :D

Zaten Kid'in hiç ipucunun olmaması bu ihtimali doğuruyor. Adam nereden başlayacağını bilmiyor çünkü. Net bizim tayfanın karşısına çıkacaktır.

Law'ın tepkisi biraz ilginç geldi bu adamı duyunca. O rotayı özellikle seçtiyse belki bir ipucu biliyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık