Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law sanırım Zou'daki kitabenin kopyasını da veriyor Kid'e. Böylece üçünde de üçer tane kopya oldu. Geriye sadece alev desenli yara izi olan adamdaki kaldı.
 
Hadi diyelim ki Kid Korsanları alev emojisi atan adamı buldu. Hatta, her şey o kadar iyi gitti ki Kid Korsanları için, bir şekilde 4 yol kitabesini de topladılar. Eee sonra?? Robin'i ele geçirmek için Luffy'ye mi saldıracaklar? Aynısı Law için de geçerli.



Hadi diyelim ki alev emojisi atan adam eski bir Roger Korsanları üyesi. Eee o zaman yol kitabelerine neden ihtiyaç duysunlar? Yol kitabelerini toplamayan yanıma gelmesin diye şart mı koşmuş?



Hee ama alevli abimiz Puding'in de bir üyesi olduğu üç gözlü kuzgun kabilesindense o zaman iş başka. O senaryoya saygı duyarım ama umarım yazdığım ilk iki ihtimalden biri gerçekleşmez ya da daha da kötüsü, bu 3 kaptan son adaya birlikte gitmez.
Bu Roger tayfasının hiçbirinde bunların kopyası, haritası yok mu, Roger ölürken bütün bilgileride mi yanında götürdü?
 
Kidd alev desenli adamın kim olduğunu biliyor ama nerde olduğunu bilmiyor.İnsan Law'a anlatır bari kimdir nedir diye.Adam sana adamlık etmiş vermiş kopyayı söylesene.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık