Cracker'in darbe almaktan aşırı tırsan biri olması bence okları Cracker üstüne yönlendiriyor.Cracker olacağını sanmam.
Cracker'in darbe almaktan aşırı tırsan biri olması bence okları Cracker üstüne yönlendiriyor.Cracker olacağını sanmam.
Aynen yara izi var :/Mihawk'ın göğsünde yara izi var gibi. 2 sene önce yoktu yeni aldı galiba.
kf buggy samayı çekemeyenlerle dolu. siz kudurdukça çıldırdıkça ağladıkça biz daha da yükseleceğiz. fanları olduğunuz o karakterlerden hangisi denizcilerin başına ödül koyabilirdi ? biz dünkü çocuklar gibi değiliz. biz sizlerin hayallerinizin bile ötesindeyiz. bakın yazıyorum buraya en yüksek ödüle de biz geleceğiz. dragon ayağını denk alsın
Daha çoook ağlayacaksın sen kartmanHep sırayla sesleniyorlar Luffy dahi sayarken. Öyle sayıyor ama Yamato kısmına dikkat etmemiştim, üzdün beni şimdi.
Bizim suçumuz neydi? Yamato'yu tayfada görmek istemeyenlerin suçu ne? İkinci bir Luffy bildiğin. Her gidilen yerde bodoslama atlayacak ortalığa Oden gibi. Luffy'den farksız yani. Tayfaya son katılan adamı 500 sayfa önceden tanıyoruz, Yamato kaç sayfada işlenebilir ki? 5 yılda bitse seri 150-200 bölüm eder. Bu kadar bölüm için gereksiz görüyorum sevmediğimden değil. Law'ın tayfada güçlü olduğu bilinen ve uzun süre işlenmesi gerekmeyen adam açığı vardı oraya gitseydi mantıklı olurdu.Biz hala daha mamanın hayırsız, vasıfsız, 5 para etmez evlatlarının nerde olduğunu öğrenemedik di mi?
Kılıç lobisi seriyi yazıyor: Zoro kaidoya tek atar sonra big moma tek atar ordan kalkar kapalı gözünü açar şeytani kral haki ile dost düşman kim varsa bayıltır dışardan gelen amirale tek atar.Sonra dış dünya gösterilir mifak babunlarla birlikte denizcileri tekler sonra babunlarla birlikte şarap içer.Wano arcı bitti satışlar tavanUlan şu Wano arcı Kf'nin kılıç-yonkou lobisinin eline vereceklerdi var yaaa... Yemin ederim serinin satışları 30 yılın zirvesini görürdü. Seri çağ atlardı çağğğğ!