Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kf buggy samayı çekemeyenlerle dolu. siz kudurdukça çıldırdıkça ağladıkça biz daha da yükseleceğiz. fanları olduğunuz o karakterlerden hangisi denizcilerin başına ödül koyabilirdi ? biz dünkü çocuklar gibi değiliz. biz sizlerin hayallerinizin bile ötesindeyiz. :at::mincika:bakın yazıyorum buraya en yüksek ödüle de biz geleceğiz. dragon ayağını denk alsın
:good:


Arkadaş bu Buggy fanları(?) yakında forumdakilerin başına da ödül koyar.
 
E. Oda’nın seride harcayamayacağı hiçbir karakter yok bunu niye kabullenmek zor. Alışın artık. Adam Luffy’i harcıyor la Aramaki Mihawk falan bunlar kim? Adam ana karakteri bile ne hale getirdi nikaydı vs derken. Oda için Mihawk şu ana kadar çizdiklerinden daha fazlasını ifade etmiyor, 1-2 sahne şov yapar günü gelince de ya Zoro ya Shiryu gelir keser geçer. Bu işte bundan ibaret.

Bu arada tüm bunlar Dragon için de geçerli. Dragon’a 3-5 havalı söz 1-2 dövüş sahnesi sonrası gelmez.
 
Bu arada Oda’yı tebrik ediyorum. Elbetteki dünyadaki fanlar arasında Sanji Zoro çekişmesini, amiral sevenleri, Mihawk fanlarını vs biliyor ve öyle hamleler yapıyor ki her biri ne diyeceğini şaşırıyor. Mihawk şu an bir yonkou komutanı ama bir yandan da patronu Buggy falan gshshshs. Zoro kral haki açıyor ama kılıç sayesinde hahdhdhd. Sanji Zoro’dan geri kalıyor gibi duruyor ama daha fazla ödül veriyor hshshshshdh.

bunların hepsini okuyucuyu trollemek için yapmıyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum
 
Biz hala daha mamanın hayırsız, vasıfsız, 5 para etmez evlatlarının nerde olduğunu öğrenemedik di mi?
Bizim suçumuz neydi? Yamato'yu tayfada görmek istemeyenlerin suçu ne? İkinci bir Luffy bildiğin. Her gidilen yerde bodoslama atlayacak ortalığa Oden gibi. Luffy'den farksız yani. Tayfaya son katılan adamı 500 sayfa önceden tanıyoruz, Yamato kaç sayfada işlenebilir ki? 5 yılda bitse seri 150-200 bölüm eder. Bu kadar bölüm için gereksiz görüyorum sevmediğimden değil. Law'ın tayfada güçlü olduğu bilinen ve uzun süre işlenmesi gerekmeyen adam açığı vardı oraya gitseydi mantıklı olurdu.
 
Ulan şu Wano arcı Kf'nin kılıç-yonkou lobisinin eline vereceklerdi var yaaa... Yemin ederim serinin satışları 30 yılın zirvesini görürdü. Seri çağ atlardı çağğğğ!
Kılıç lobisi seriyi yazıyor: Zoro kaidoya tek atar sonra big moma tek atar ordan kalkar kapalı gözünü açar şeytani kral haki ile dost düşman kim varsa bayıltır dışardan gelen amirale tek atar.Sonra dış dünya gösterilir mifak babunlarla birlikte denizcileri tekler sonra babunlarla birlikte şarap içer.Wano arcı bitti satışlar tavan :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık