Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kidlerin bm komutanından aldığı kitabe ya bizimkilerin elinde olmayan 4. kitabe ise? şöyleki kidler bm nin komutanından kitabeyi aldıklarını söylüyorlar ama kid wholceke saldırmış olmaz. o zaman balık adam adasındaki yol poneglifi bm tarafından alınıp başka bir yere taşınırken kidler saldırmış olmalı ki kidlerin bm gemilerine saldırdığını biliyoruz.
 
Law belli ki Mihawk diye ayırmıyor. En iyi kılıç ustası unvanında o ağırlık yok demek. xd

Luffy ile Zoro bile şaşırmıyor yonko astı olmasına xd
Law'un bu sayıda söylediklerine pek bakmamak lazım. Shicibukai olduğu halde, Buggy'yi Luffy'den öğreniyor. Buna bakıp diğer iki shicibukai'ı tanıyarak bir yorum yaptığını düşünmek saçma olur. Law'dan beklenmeyecek bir cehalet ama yapçak bişe yok.
 
Diğerlerinde birer tane var. Bir ihtimal Law zou'dakini kendine kopyalamıştır gizli gizli. O zaman onda 2 tane olur. Sanmıyorum ki Bigmom'un bölgesinden çaldıklarını paylaşsınlar.
Wanodaki herkeste var Kidd bu bölüm Bm'den aldıklarını söylüyor onda 2 oldu Law Zoudan almıştır o da 2 olur eğer Luffy onlar Bm'den aldıklarını paylaşsa üçer tane olur yanlış mıyım
 
Rayleigh Luffy'leri destekledi şimdi Gaban, Kid'e arka çıkacak. Bu sahnenin Kid versiyonunu görebiliriz.

 
Son zamanlarda hikayenin tutarsızlığı git gide artıyor. Sukiyaki kimliğimi gizli tutacağım diyip 2 bölüm sonra kızıl kınlara ve bizim oğlan Momo'ya kimliğini açıklıyor. Pluton burada deniyor ve Pluton ile ilgili eeeeeeen ufak bir şey bile öğrenmeden tayfa Wano'dan ayrılıyor. Bu kısımlar eh desek bile bu bölümde beni en rahatsız eden şey Caribou oldu. Ya arkadaş artık serinin son arc'ına giriyoruz. halen şu "Certain Man" geyiğine devam ediyorsun. Bu saatten sonra One Piece'i bulma yolunda ki son aşamada hep yeni bir korsan tayfası hikayeye bi anda eklenirse gerçekten tatsız olur. Ancak çok muhtemelen Caribou'nun bahstettiği kişi dümdüz Karasakal çıkacak.

Diğer yandan 3 kaptanın aralarında ki diyaloglar gerçekten eğlenceliydi. Luffy ve Kidd'in bodozlama hareketleri ve çöp çekme hikayeleri gerçekten eğlenceliydi. Bu bölümle beraber muhtemelen en dikkat çeken şey şu yara izli eleman oldu. Ancak hakkında en ufak bir ipucumuz bile yok gibi görünüyor. Zorlama bir tahminle East Blue'dan Grand Line'a giriş yapan kişilerin bu yara izli eleman ile ilgili bir bilgi alamamış olması olabilir.


Son olarak Kaptan Buggy-sama yine dört ayak üstüne düşerek bi ün kazanmış. Ancak yine Cross Guıild ile ilgili çok az bilgimiz var. Bu organizasyon nasıl oluştu bu arkadaşlar nasıl bi araya geldi gibi şeyler ile ilgili yine pek bir ipucumuz yok.


Genel hatları ile herhangi bi bilgi vermeyen öylesine bi bölümdü diyebiliriz. Açıkçası ben Wano'dan ve Law ile yolların ayrılmasının daha duygusal olmasını beklerdim.
 
Karasakal öyle bir oluşum ki herkesle ittifak yapabilirler eğer çıkarları olursa, hiç umursamazlar denizci, devrimci, hükümet vesaire diye. Hükümet çok çaresiz kalırsa Karasakal bize yardım et diye giderse Karasakal bunu kendi lehine kullanıp önce Buggy'leri ortadan kaldırmak isteyebilir, sonra da hükümeti gene arkadan bıçaklar istediğini almak için, hiç belli olmaz.

Bu hükümet Kaido ile Orochi'den silah alıyordu, şimdi Buggy'den de alamayacaklar, Karasakal'a yalvarırlarsa hiç şaşırmam.
Zaten ihtimali kalktı demedim, ihtimali azaldı dedim. Oda'nın ne yapacağı belli olmaz. Karasakal'ın devrimcilere saldırmasını da Cp'lerden kaçmasını da beklemezdim şahsen.
 
Caribou umarım BB'nin adamıdır, ancak Crocodile'ın adamı veya başka birisinin adamı çıkarsa da şaşırmam, hiçbir ipucu bulamadım Karasakal ile Caribou arasında, kimin adamı olduğu hiç belli değil.
bende baktım da bulamadım. crocodile bu tür yapılanmaları kurmaya müsait bir karakter. onun adamı çıkarsa da şaşırmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık