Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir çağ açılıyor Yeni Dünya fokur fokur kaynıyor ve denizciler karargahı Yeni Dünya'ya taşıyor, Wano'da kıyamet kopuyor denizciler "ayıracak yeterli gücümüz yok" diye olaylara dahil olmuyor, Reverie basılıyor oraya da ayırdıkları yeterli gücün olmadığı görülüyor, yeni ittifak denizci avlayacak ama eminim yonkou oluşumu olduğu için onlara da ayıracak yeterli güçleri yok, Luffy-Law-Kid hükümet açısından yeni kaoslara yelken açıyor ama yine eminim ki ayıracak yeterli güçleri yok... Benim son zamanlarda anladığım WG'nin gücü yok. Meyve kaçar yakalayamazsın hadi kader diyelim ona peki kitabelerin ne işe yaradığını da mı bilmiyor bunlar?
 
İlk yonko komutanı yenen Nova Kid çıktı. @Mihawk @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Sodex pat sesini duydunuz mu? Duyduysanız korkmayın @Miyata Ichiro @Berkay @YonToryu @artyomdh @Millennium Wizard @Feitan @Skywalker_61 ın patlama sesiydi
Big Mom yenilen komutanları komutanlıktan atıyordu. Katakuri, Smoothie ve Cracker Luffy WCI'ya geldiğinde hala komutandı, onları yenmemiş demek ki. Onlardan sonra güç olarak Perospero geliyor, ama Peros değil de Snack komutandı. (En azından Oruç'a yenilene kadar.)
Bu durumda Kid Peros'u yenmiş olmalı. Bunda da övünülecek pek bir şey yok sanki. :d
 
Şu lurking legend denilen bir eleman vardı, tayfanın en büyük düşmanı olacaktı felan. Noldu o arkadaş? 😀
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık