Uzun zamandır en çok güldüğüm yorum bu oldu.Yendikleri komutan.
Farkli rota fikri atan Kid reise saygılar. Bu bölümün de kurtarıcısi olur kendisi.Acaba Law, yanlarında Kid de olduğu için şekil mi yapıyor? Buna gerçekten inandığına inanmak istemiyorum.
Arkadaşlar beğenmeyen okumasın.
Damgayla basmışlardır. Böyle bir şey için köle, esir vs olması gerekli tabii.
Poneglyph kapısının önünde Smoothie vardı onu yenip içeri girip almışlardır ama asıl soru fark ettirmeden koca ananın sularına nasıl girdiler?Hadi Roger her şeyin sesini duyuyordu ve Brook'un da ne zorluklarla kitabeyi kopyaladığını gördük ama Big Mom'ın komutanını indirerek kitabeyi nasıl kopyalayabiliyorlar anlamadım. Big Mom, yol kitabesini ada ada dolaştırıp gösteri mi düzenliyor ne yapıyor? Böyle bir saçmalığa inanmamızı mı bekliyor cidden Oda?
Bir tokat cekip adamı pıştırmış. Büyük ihtimalle korkudan verdi. Anlamayacak bir şey yok.Hadi Roger her şeyin sesini duyuyordu ve Brook'un da ne zorluklarla kitabeyi kopyaladığını gördük ama Big Mom'ın komutanını indirerek kitabeyi nasıl kopyalayabiliyorlar anlamadım. Big Mom, yol kitabesini ada ada dolaştırıp gösteri mi düzenliyor ne yapıyor? Böyle bir saçmalığa inanmamızı mı bekliyor cidden Oda?
Dediğin gibi benimde aklına Dougles Bullet geldi.Alev şeklinde yarası bi o var hem hikayeye bu şekilde dahil etmiş olur.Yara olayını yanlış yorumluyorsunuz. Adam her kimse yarası alev şeklinde, yarası yanıktan dolayı oluşmamış.