patlama sonrası ilk şok evresi diye yorumladım. Kid reis sen hakkını verene kadar seni patlatmaya devam edecek bunlar ilk ayak sesleriKoca Kid tayfası 4. komutan anca ediyormuş olarak yorumladım
patlama sonrası ilk şok evresi diye yorumladım. Kid reis sen hakkını verene kadar seni patlatmaya devam edecek bunlar ilk ayak sesleriKoca Kid tayfası 4. komutan anca ediyormuş olarak yorumladım
Zaman aralığı belli mi ya iki kolu varken mi 4. komutan alabilmişler koca tayfapatlama sonrası ilk şok evresi diye yorumladım. Kid reis sen hakkını verene kadar seni patkatmaya devam edecek bunlar ilk ayak sesleri
hepsini not mu ettin ayıp bana diyorsun birde arşivci falan ama çok iyi olay onu diyeyim lşhjkşhkjkljİlk yonko komutanı yenen Nova Kid çıktı. @Mihawk @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Sodex pat sesini duydunuz mu? Duyduysanız korkmayın @Miyata Ichiro @Berkay @YonToryu @artyomdh @Millennium Wizard @Feitan @Skywalker_61 ın patlama sesiydi
Tek kolla tek tokadı atıp 50 kuruş ver tirrek tarifesi uygulamış. Komutan da tabii efendim demiş.Zaman aralığı belli mi ya iki kolu varken mi 4. komutan alabilmişler koca tayfa
Yoo, Luffy yendi ilk. Arabasta'da.İlk yonko komutanı yenen Nova Kid çıktı. @Mihawk @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Sodex pat sesini duydunuz mu? Duyduysanız korkmayın @Miyata Ichiro @Berkay @YonToryu @artyomdh @Millennium Wizard @Feitan @Skywalker_61 ın patlama sesiydi
Maksat gizem olsun.Aokihi ya da Sabo olsa ismi bilinen karakterler onlar, bizden neden saklasınlar,
Cracker: Kitabeyi temize çektim ve en cafcaflısından hediye paketine koydum. Yorgun görünüyorsunuz, size çay ve püskevit verem mi ağam?Cracker gibi korkak biriyse gidip alıp kendi eliyle teslim eder.
Kral hakisiyle yıkmıştır, dokunmaya bile gerek duymamıştır.Tek kolla tek tokadı atıp 50 kuruş ver tirrek tarifesi uygulamış. Komutan da tabii efendim demiş.
Yol ponesi gizli bir bölmede değil miydi ya? Oraya kadar bu tayfanın gürültü patırtı çıkarmadan ilerleme ihtimali yok. Plot hole. Net.Tek kolla tek tokadı atıp 50 kuruş ver tirrek tarifesi uygulamış. Komutan da tabii efendim demiş.