Biat eder Zoro'ya.Kaptanından güçlü olur o zaman.
Biat eder Zoro'ya.Kaptanından güçlü olur o zaman.
Hahahah koskoca nova başka bir novanın sağ koluna düşmez herhalde utanır biraz dedik ama Oda denen yazarımsı öyle etti.Hawkins ağır depresyona girmiş gelen vuruyor giden vuruyorSen böyle deyince aklıma Killer Hawkins’i yendiği zaman MW’nin hani kaptanlar güçlüydüüüüü! Diye sevinmesi geldi. O zamana kadar Arlong King alır falan sanıyordu galiba
Reis ne dediysen artık @Montana hedefi üzerine yapıştırmış, bundan sonra dalda yaprak kıpırdasa sana yazacakHahahah koskoca nova başka bir novanın sağ koluna düşmez herhalde utanır biraz dedik ama Oda denen yazarımsı öyle etti.Hawkins ağır depresyona girmiş gelen vuruyor giden vuruyor
Caribou gelse o bile döverdi.
Yamato buz hayvanı?Law'ın tayfası kutupta yaşayan hayvanları simgeliyor. Gemisinin adı Polar Tang.
Polar(Kutup), Law(Kar Leoparı), Bepo(Kutup Ayısı), Penguin(Penguen), Shachi(Grönland Köpek Balığı), Jean Bart'ta söylenmişti ona söyleneni unuttum. Bu oluşumun dışına çıkılacağını sanmıyorum. O yüzden kimse gelmez tayfasına.
Ha illa gelecekse tayfada bir mink yeter. Olacaksa Yamato olsun. Ama ikisi de olmayacak.
Her gün resmimin üstünde atış talimi yapıyor kapı aralığından görse sıkıyor bana.Düşmanlarımız çok Kgb,Cia,Mossad hepsi peşimizde.Sokamadılar herhalde Kgb’ye adam bana makosenlerimi giydirtecekler.Reis ne dediysen artık @Montana hedefi üzerine yapıştırmış, bundan sonra dalda yaprak kıpırdasa sana yazacak
Sen söyleyince bir acaba oldum. Bu kızın meyvesi de kutup temalı değil miydi?Law'ın tayfası kutupta yaşayan hayvanları simgeliyor. Gemisinin adı Polar Tang.
Polar(Kutup), Law(Kar Leoparı), Bepo(Kutup Ayısı), Penguin(Penguen), Shachi(Grönland Köpek Balığı), Jean Bart'ta söylenmişti ona söyleneni unuttum. Bu oluşumun dışına çıkılacağını sanmıyorum. O yüzden kimse gelmez tayfasına.
Ha illa gelecekse tayfada bir mink yeter. Olacaksa Yamato olsun. Ama ikisi de olmayacak.
Deli sevmiyormuş Luffy Yama*o istisna olucak.Sen söyleyince bir acaba oldum. Bu kızın meyvesi de kutup temalı değil miydi?
Arkadaşlar gelmeyin şu "Yamato tayfaya gelmez" lobisinin hain oyunlarına. Onlar iddiayı kaybettiklerini kabul etmemek için çırpınıyor sadece. Yamato kendi ağzıyla dedi "Luffy'ye katılacam" diye. Luffy tayfaya gelmek isteyen kimi reddetti şimdiye kadar.
Reis bizi kimse yıkamaz Montana bileHer gün resmimin üstünde atış talimi yapıyor kapı aralığından görse sıkıyor bana.Düşmanlarımız çok Kgb,Cia,Mossad hepsi peşimizde.Sokamadılar herhalde Kgb’ye adam bana makosenlerimi giydirtecekler.
Daha Mihawk savunamadınız sizin yerinize ben savunmak zorunda kaldımReis bizi kimse yıkamaz Montana bile