Kutuplarda yaşayan kurt varmış. Ama Mitolojik olduğu için bu ayırır bence farklıdır. Biz burada konuştuğumuzla kalırız.Mitolojik kurt buz saldırıları yapıyor
Kutuplarda yaşayan kurt varmış. Ama Mitolojik olduğu için bu ayırır bence farklıdır. Biz burada konuştuğumuzla kalırız.Mitolojik kurt buz saldırıları yapıyor
Yamato'nun tayfaya gelmeme ihtimali olduğuna inandım sayende tekrardan bir umut ışığı oldu bu analizLaw'ın tayfası kutupta yaşayan hayvanları simgeliyor. Gemisinin adı Polar Tang.
Polar(Kutup), Law(Kar Leoparı), Bepo(Kutup Ayısı), Penguin(Penguen), Shachi(Grönland Köpek Balığı), Jean Bart'ta söylenmişti ona söyleneni unuttum. Bu oluşumun dışına çıkılacağını sanmıyorum. O yüzden kimse gelmez tayfasına.
Ha illa gelecekse tayfada bir mink yeter. Olacaksa Yamato olsun. Ama ikisi de olmayacak.
Niye yahu.Law ve Kid'in tayfalarının bir şeye benzemesi için ikisinin tayfalarının birleşip bir de Yamato'yu tayfaya katmaları gerekir ancak. Buna rağmen bir yonko tayfası etmezler ama.
Bu var buKutuplarda yaşayan kurt varmış. Ama Mitolojik olduğu için bu ayırır bence farklıdır. Biz burada konuştuğumuzla kalırız.
Evet çünkü geleceği günlükten okuyor Luffy korsan kralı olmuş kişi der doğrudan.Yamato gelsin lütfen tayfaya. Savaşırken "Luffy korsanlar kralı olacak adamdır" demeyecek tek kişi. Hoş o da "oden'in gördüğü dünyayı görmem lazım eheh" yapacak ama diğeri kadar mide bulantısı yapmaz..
Kader PieceEvet çünkü geleceği günlükten okuyor Luffy korsan kralı olmuş kişi der doğrudan.
Bir şeyler kanıya varana kadar en azından umut oldum. Bu da güzel bir şey.Yamato'nun tayfaya gelmeme ihtimali olduğuna inandım sayende tekrardan bir umut ışığı oldu bu analiz
Kutup kurdu da varmış. Canis Lupus familyasından. Sibirya ile ikisinden biri olabilir.Niye yahu.
Law-Kid iki tane 3 milyarlık adam.
Killer-Tayfadaki üçüncü süpernova
Yamato-Kral hakili güzel
Heat-Sanjiye gülen cengaver
Bepo-Maskot
Bir tayfa dolusu doktor
Daha ne olsun be ya.
Bu var bu
Sibirya kurdu
Bizim tayfayla karşılaştıralım mesela.Niye yahu.
Law-Kid iki tane 3 milyarlık adam.
Killer-Tayfadaki üçüncü süpernova
Yamato-Kral hakili güzel
Heat-Sanjiye gülen cengaver
Bepo-Maskot
Bir tayfa dolusu doktor
Daha ne olsun be ya.
Tayfalar neden kapıştırılıyor anlamadım. Baraj hasır şapkalar mı yani? Onları geçemeyen mülakattan kalmış mı oluyor?Bizim tayfayla karşılaştıralım mesela.
Luffy > Law + Kid
Zoro >= Yamato
Sanji > Killer
Jinbe > Geri kalan herkes
Buna rağmen bizim tayfada uçan altılı seviyesi bir sürü kişi var. Bir dövüş olsa bunlardan bazıları Zoro'ya Yamato ile dövüşürken desteğe de gelebilirler.
Law ve Kid Big Mom'u yenemedi bence. Şansa ada uçuyordu ve altta bomba vardı da öyle indirdiler. Luffy ise Kaido karşısında bayağı iş yaptı. Nika'yı sevmesem de yonko eder.Tayfalar neden kapıştırılıyor anlamadım. Baraj hasır şapkalar mı yani? Onları geçemeyen mülakattan kalmış mı oluyor?
Ayrıca Luffy'nin Law ve Kid'in toplamından daha güçlü olduğuna da katılmıyorum.