Yamato Law ve Kid tayfasına değil Law ve Kid Yamato tayfasına girmişler gibi olur. En iyi seçenek yine Luffy.Zoro’nun tayfa olsa gelirdi ama Yamato xDEn çok hangi tarafı ağlatacaksa o olsun.
Yamato Law ve Kid tayfasına değil Law ve Kid Yamato tayfasına girmişler gibi olur. En iyi seçenek yine Luffy.Zoro’nun tayfa olsa gelirdi ama Yamato xDEn çok hangi tarafı ağlatacaksa o olsun.
Ben gelir diyorum.Gelmesin diyon yani güzel.
Kaptanından güçlü olur o zaman.Yamato Law ve Kid tayfasına değil Law ve Kid Yamato tayfasına girmişler gibi olur. En iyi seçenek yine Luffy.Zoro’nun tayfa olsa gelirdi ama Yamato xD
İkinci Buggy zoro mu olurKaptanından güçlü olur o zaman.
Kılıç ustası olsaydı Yamato olabilirdi bu dediğin.Kaptanından güçlü olur o zaman.
Bence bunun sebebi Oda'nın, kaç yüz bölümdür ana hikayede yeri olan Law'ın güçlenişini çok kötü işlemiş olması. Dressrosa'da ölüp bitiyordu ama Wano'da aslan kesildi Law. Son haline bakarsak az buz değil, bayağı güçlü karakter ama olmaması lazım normalde çünkü öncesini bize öyle aksetmedi yazar. Benim gözümde, Law Wano'da doping almış sporcu gibi takıldı.Ben Law'ın abartıldığını değil tam aksine yaptıklarına rağmen yerildiğini ve zayıf görüldüğünü düşünüyorum.
Dev reis var ayıp ayıp.Law'a bir sol kol lazımdı. Yamato gelirse iyi olur.
Diğer tayfalar güçlensin güçlenmesine ama sanki bunun için biraz geç kalındı. Ayrıca Yamato, Kid ya da Law'ın tayfasına katılırsa tayfaları güçlenmiş olamayacak ki? X bir PTT 1. Lig takımı Messi'yi transfer etmiş gibi olacak. Takım komple çer çöple doluyken yıldız oyuncu 40 gol atsa ne olur? Komple yenilenmesi lazım iki tayfanın da.Korkmayın bu kadar diğer tayfalar da güçlensin ne olacak
Sen böyle deyince aklıma Killer Hawkins’i yendiği zaman MW’nin hani kaptanlar güçlüydüüüüü! Diye sevinmesi geldi. O zamana kadar Arlong King alır falan sanıyordu galibaKaptanından güçlü olur o zaman.