Ben güldüm yalan yok. Ama arada kafa dağıtmak için arkaya leş film/yarışma falan açarım. Öyle bir hobim var
Cumali Ceber daha komiktir bu capsten.
Ben güldüm yalan yok. Ama arada kafa dağıtmak için arkaya leş film/yarışma falan açarım. Öyle bir hobim var
Sizin bahaneleriniz 3.sınıf bahaneleri olunca sorun yok ama3. sınıf capsler güldürmüyor yahu.
Balon patlayacak demişiz ki evet sırayla herkesin balonu patlar, Op geleneği. Önemli olan Mihawk mı patlatacak Shanks mı Teach miSizin bahaneleriniz 3.sınıf bahaneleri olunca sorun yok ama
Robin ve Law denizaltında Wano derinliklerine giderken Lurking Legend(Xebec) ortaya çıkıp ikisini de öldürürWano denizin altında. Robin sonraki bölüme Law'a muhtaç kalır. Lawcığım ben de bineyim mi gemine diye fısıldar bu sefer. Law muhtaç duyulan adamken görmezler bunu anca laf anca laf.
Tek kollu adama yenilip rezil rüsva olmayayım korkusundandır o.Mihawk zaten tek kollu adamla işim olmaz deyip patlatmıştı ta 50.bölümde.
Birine artı yazınca ötekine yazan artılar ötekinin balonu patlayınca diğerinde aynı anda patlamıyor yani Gerçi bu sizin bahaneniz ben Shanksi mihawktan üstün görüyorum zaten.Balon patlayacak demişiz ki evet sırayla herkesin balonu patlar, Op geleneği. Önemli olan Mihawk mı patlatacak Shanks mı
Tek kollu adama yenilip rezil rüsva olmayayım korkusundandır o.