Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıp ettin ama ne yağcılığı. O an görünce aklımdan geçeni söyledim sadece. Shanks'ı sever misin ? Hayır. Karışık işlere sokma muhabbeti görünce yazayım dedim yoksa severek takip ediyoruz. O dediğin tarzda bir video yaparsan söverek izlerim ama :flaugh: pardon izlemem.
Yancı diyecektim yağcı olarak düzelmiş alet. Sen söversin ama isteyen de çıkacaktır illa ki Arkacı Shanks diye atsam başlığı millet çoşar. Bu arada ben Erşan Montana pornocu muyum ben
 
Bu arada Aramaki'nin meyvesi gerçekten logia mı? Ne saçma meyve. Buram buram esasında paramecia (Bitki) veya antik zoan (Orman tanrısı vs)

Cidden ben mi kaçırdım arada bir şey?
Meyvenin işleyişi bildiğimiz Logia işte. Saldırılar içinden geçiyor, istediği gibi dönüşüm yapıyor, çevreyi etkiliyor, kendini başka bir noktada oluşturma olayını yapmış.
 
Dof Crocoya ortaklık teklif ettiyse, Garp ve Roger'ın ne kadar denk oldukları birbirlerinin en büyük rakipleri olduklarına da değiniliyor.
Arada ki fark bunun güncel zamanda olup olmadığı zaten, o yüzden WB ve Roger çarpışmasının örneğini verip ''Garp ve Roger'ın ne zaman bu tip dövüş içerisine girdiğini bilmiyoruz'' dedim. Elimizde ki tek veri bu konuda Garp ve Roger'ın Xebec ile arasında geçen olaylar. O olayda da işin içinde farklı olayların döndüğü ortada ismi geçen karakterlere bakılınca. Ek olarak o zaman Roger da dahil olmak üzere ismi geçen karakterlerin hiçbiri güçlü değil, daha doğrusu zirve dönemleri kadar güçlü değil.

Misal Episode 0 da Roger NW'ye giriyor ve karşısına Shiki çıkıyor, bu noktada Garp harekete geçmek istiyor ama görmüyoruz mesela hiç.
Sonra Roger Shiki'yi halledip devam ediyor ama Garp'ın olayı yok, bilgi olarak da yok. Misal ''Birbirlerinin en büyük rakipleri olduğu değiniliyor'' demişsin. Nerede değiniliyor buna?
Roger'ın rakibi olarak Xebec daha ön plana çıkarıldı God Valley olayı söylendildiğinde, bak WB bile değil Xebec...
 
Element olayı mı?
Element değil. Mesela gaz da element değil (Periyodik cetvele göre evet de anladın sen) lakin logia. Yahut buz ateş... Orman meyvesi (Ya da ismi neyse) nedir Allah aşkına? Orman dediğimiz şey bir habitat çoklu canlı ve cansız varlıkların ortak bulunduğu bir şey. Orman meyvesi oluyorsa dünya meyvesi de olabilir o zaman basit bir düşünce ile.

Diğer logia'lar gibi homojen yapısı yok evet. Öyle bir zorunluluk yokmuş demek ki.
Seride mantığın olmak zorunda olmayışı gibi, evet. Ne yazık ki...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık