Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Aramaki'nin meyvesi gerçekten logia mı? Ne saçma meyve. Buram buram esasında paramecia (Bitki) veya antik zoan (Orman tanrısı vs)

Cidden ben mi kaçırdım arada bir şey?
 
Yaydığın aura bile bel altı bana ponçiklik yapma şimdi lan. Bu forumda lafı sözü bel altı algılanmayacak tek adam carpedir
Ben cidden kral haki tekniği ile kitleme yaptığını düşünüyorum, arkacı demem de arkadan bu teknikle saldırması. Düz kral haki yayma değil bu. Arkacı işin goygoyu bel altınlık mevzu görmüyorum orada ama uzatmaya gerek yok neyse
 
Adam kafa yapısı olarak böyle yapacak bir şey yok.
Kafa yapısı olarak tayfa ve yeni gelecek dünya sistemine ters işte adam. Sorun da bu, bu tip kafa yapısında olan kişiler o mevkide olmayacak ilerleyen dönemde ve seri sonunda.
Bu da Aramaki'yye seri üzerinde eksi yazıyor ki bu arc ile başladı bu durum. İleride tayfa konusunda karşılaşırlarsa bunu daha çok göreceğiz, sadece tayfa değil bu görüşe karşı çıkan kim varsa o kişi karşısında şansını görmem Aramaki'nin seri çerçevesinde...
ikimiz de gösterilmeyenler üzerinde Crocodile överken, Garp için neler denilmiş muamma diyorsun . Çelişiyorsun.
Crocodile için SBS, Vivre ya da atıyorum filmde ''bilgi'' veriliyor. Ya da MF de gördüğümüz üzere ortaklık teklif ediliyor, ya da belli başlı karakterlerin karşısına çıkıyor.
Roger konusunda da nasıl zirve Roger ve WB'yi gördük, Garpı da bu şekilde görsek ya da net bilgi verilse derim zaten.

Fakat halihazırda Xebec'in tüm grubunu Garp ve Roger indirmiş mevzusunun dalavere olduğu gün ortada gibi görünüyor.
Öyle ki Xebec dediğimiz kişi WB, Kaido, BM gibi kişileri bile kendine katıyorken, WB ile daha sonrasında eşit olan Roger ve Garp'a mı yeniliyor tüm tayfasıyla beraber?
Yani Garp konusunda belli başlı çelişkiler mevcut ki Garp dediğimiz kişi Hükümet tarafını da hiç sevmeyen biri ve bu durum karşılıklı olmasına rağmen o mevkide kalmış sürekli. Güçlü olduğu net ama WB-Roger seviyesinde mi burada bir soru işareti var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık