Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa yapısı olarak tayfa ve yeni gelecek dünya sistemine ters işte adam. Sorun da bu, bu tip kafa yapısında olan kişiler o mevkide olmayacak ilerleyen dönemde ve seri sonunda.
Bu da Aramaki'yye seri üzerinde eksi yazıyor ki bu arc ile başladı bu durum. İleride tayfa konusunda karşılaşırlarsa bunu daha çok göreceğiz, sadece tayfa değil bu görüşe karşı çıkan kim varsa o kişi karşısında şansını görmem Aramaki'nin seri çerçevesinde...

Crocodile için SBS, Vivre ya da atıyorum filmde ''bilgi'' veriliyor. Ya da MF de gördüğümüz üzere ortaklık teklif ediliyor, ya da belli başlı karakterlerin karşısına çıkıyor.
Roger konusunda da nasıl zirve Roger ve WB'yi gördük, Garpı da bu şekilde görsek ya da net bilgi verilse derim zaten.

Fakat halihazırda Xebec'in tüm grubunu Garp ve Roger indirmiş mevzusunun dalavere olduğu gün ortada gibi görünüyor.
Öyle ki Xebec dediğimiz kişi WB, Kaido, BM gibi kişileri bile kendine katıyorken, WB ile daha sonrasında eşit olan Roger ve Garp'a mı yeniliyor tüm tayfasıyla beraber?
Yani Garp konusunda belli başlı çelişkiler mevcut ki Garp dediğimiz kişi Hükümet tarafını da hiç sevmeyen biri ve bu durum karşılıklı olmasına rağmen o mevkide kalmış sürekli. Güçlü olduğu net ama WB-Roger seviyesinde mi burada bir soru işareti var.
Dof Crocoya ortaklık teklif ettiyse, Garp ve Roger'ın ne kadar denk oldukları birbirlerinin en büyük rakipleri olduklarına da dedğiniliyor.
 
Sırtımız hançer dolu sıkıntı yok, yağcılık yapmanı yakıştıramamıştım sadece.
Ayıp ettin ama ne yağcılığı. O an görünce aklımdan geçeni söyledim sadece. Shanks'ı sever misin ? Hayır. Karışık işlere sokma muhabbeti görünce yazayım dedim yoksa severek takip ediyoruz. O dediğin tarzda bir video yaparsan söverek izlerim ama :flaugh: pardon izlemem.
 
Aynen. Hatta şöyle bir bilgi dolaşımda; gerçek Aramaki Dressrosa arc öncesi ölmüş, yerine ona çok benzeyen Selanik devrimcilerinin ajanı geçmiş ve asıl adı Aramakaryan imiş. Görevi amiraller üzerinden hükümeti sarsıp devrim ateşini büyütmekmiş.
Galaksinin Koruyucuları'nın ortaya karışık hali gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık