Bende Aramaki Buggy'lerin amirali derim o zaman? Olmaz mı?Aramaki amiralleri buggysidir diyip sıyrılıriz aradan
Bende Aramaki Buggy'lerin amirali derim o zaman? Olmaz mı?Aramaki amiralleri buggysidir diyip sıyrılıriz aradan
Japon milliyetçisi yok mu adam akıllı Japonya’da bizim aktörümüzü kötü gösterdi diye şuna bir linç çekmiyor?Aramaki'nin karakteri böyle zaten. Esinlendiği karaktere bakın anlarsınız. Denyonun tekiydi. Karakteri böyle. Gücünü ileride görürsünüz.
Adam kara kılıcını çıkartmadan Yamato ve 9 marabayı alacak güçte. Finalde Zoro veya Sanji ile dövüşecek gücü var net.Aramaki'nin karakteri böyle zaten. Esinlendiği karaktere bakın anlarsınız. Denyonun tekiydi. Karakteri böyle. Gücünü ileride görürsünüz.
3. sınıf capsler güldürmüyor yahu.
Ben güldüm yalan yok. Ama arada kafa dağıtmak için arkaya leş film/yarışma falan açarım. Öyle bir hobim var
Kara kılıcını çıkarmadan Yamato ve marabalara düşük zorluk atıyor.Adam kara kılıcını çıkartmadan Yamato ve 9 marabayı alacak güçte. Finalde Zoro veya Sanji ile dövüşecek gücü var net.
Yataşa eksi yazar diye algıladım