Marco'ya meydan okumuyor adamlarını geri çek diyor, aynı şekilde Akainu veya denizcilere özellikle meydan okumuyor, fark burada. Akainu terliyor, sonra Shanks meydana inip ''isteyen varsa gelsin'' diyor, özellikle sadece BB'ye diyor var mısın diye, neden? BB en güçlü olduğu için olabilir.
Marco bile Akainu'dan kaçmıyor da BB kaçacakmış, mantık bu.
Peki,
BB, Shanks karşısında Akainu gibi terliyor mu? Veya Grenbull gibi titriyor mu? Hayır. Fark burada.
Varsa BB'nin birisini görünce terlediği ve titrediği, o zaman kıyaslayalım.
Sonra demesinin ne önemi var, 2 senelik çalışmayı kaçmamak için yaptım diyor, o zaman esnasında bir şey mi değişti mi onu anlamadım. Sentomaru ona bekle diyor Luffy koşarak kaçıyor, Fujitora'ya yumruk atıp kaçmayacağım diyen Sentomaru'dan niye kaçıyor? Bu şekilde bir yere varamazsın yani.
Anlaşma olmadığını bilirse geri çekilecek tabii ki, kor-amiralde olsa kim olursa olsun, denizcilerle orada dövüşmesi manasız, çünkü tayfası orada beklemekten sıkılmış durumda diğer adaya gidelim diyorlar. Sana Beyazsakal ve Oden niye Amiralsiz denizcilerle dövüşmüyor diyorum cevap yok. Auge sadece anlaşma olmayacak çünkü Akainu gelmiş diyor, anlaşma olmadığını bu şekilde anlıyorlar. Daha önceden BB'lere anlaşma yok deseler BB zaten gidecek tayfası sıkılmış başka adaya gidelim diye BB'ye baskı yapıyorlar orada, bu kadar açık ifadeleri okumadan bahane bulan sensin.