Ulan iyiki bir marineford iyi ki bir vista varmış he yıllardır bitmedi muhabbetiMihawk Vista'yı yakından zortlatsaymış.
Mihawk yakında hepinizi zortlatacak knk, 3-5 bölüm ya sürer ya sürmez merak etme
Ulan iyiki bir marineford iyi ki bir vista varmış he yıllardır bitmedi muhabbetiMihawk Vista'yı yakından zortlatsaymış.
Enayi.Bu Shanks ne böyle yav.
Reis, invi kralın yokluğunda seninle paslaşalım güzel uyum yakalarız. @Mihawk ile de güzel uyum yakaladım.Bundan sonra bölüm çıkana kadar ölümüne Amiral savunmak gerekiyor meydanı bunlara bırakınca gerçek zannediyorlar her şeyi, kıyamam
Nereye uçtu harbiden 2 gün foruma girmiyorum adam 1 sene ortalıktan kayboluyor.Reis, invi kralın yokluğunda seninle paslaşalım güzel uyum yakalarız. @Mihawk ile de güzel uyum yakaladım.
Yine de invi kralı özlüyoruz :[ @Millennium Wizard
Reis, invi kralın yokluğunda seninle paslaşalım güzel uyum yakalarız. @Mihawk ile de güzel uyum yakaladım.
Yine de invi kralı özlüyoruz :[ @Millennium Wizard
Yamato'da iyi köpek olmuş geride dur derken kendisine saldırı geldiğinde bile bir şey yapmamış.Tutundukları dal profilimindeki kadar bir şey ama bunlarla mutlu olabildikleri için çok özeller zaten. Amiral gerçekten gücünün hakkını verdi savaşmayan Yamato'ya baskın gelebiliyor maşallah nazar değmesin yiğidim
Anlattığı şeylere bak.