Mihawk adaya gelmiş yanlarına yaklaşana kadar fark etmiyorlar bile onun geldiğini. :dAnlattığı şeylere bak.
Mürettebatı sallamayıp falan diyor adam, sallamadiği sıradan çöp grup. Asıl Shanks'in ana grubu Mihawk'in gelişini sallamıyor yatıyor adamlar ağaçların altında püfür püfür.
Ben attığın şekilde değilde gülüyorum böyle övülünce. Adamların arasında belli bir dostluk ve samimiyet olduğunu bile unutuyor adamlar...
Köpeklik mevzusuna girmek istediğine emin misin jaq. Bir buçuk gündür patlıyorsunuz memleket en son bu kadar patlamayı 2015'de gördü lanYamato'da iyi köpek olmuş geride dur derken kendisine saldırı geldiğinde bile bir şey yapmamış.
Ya da gücü yetmedi.
İki türlüde elinizde patlıyor datte-san
Aralarındaki samimiyet ve dostluğun sebebi ne acabaAnlattığı şeylere bak.
Mürettebatı sallamayıp falan diyor adam, sallamadiği sıradan çöp grup. Asıl Shanks'in ana grubu Mihawk'in gelişini sallamıyor yatıyor adamlar ağaçların altında püfür püfür.
Ben attığın şekilde değilde gülüyorum böyle övülünce. Adamların arasında belli bir dostluk ve samimiyet olduğunu bile unutuyor adamlar...
Sen ekran görüntülerinden devam.Enayi.
Harbi İnvi usta nerelerde ya? @Millennium Wizard bana suçunu bildiği için kaçtı o demişti. İnanmak istemiyorum buna.Reis, invi kralın yokluğunda seninle paslaşalım güzel uyum yakalarız. @Mihawk ile de güzel uyum yakaladım.
Yine de invi kralı özlüyoruz :[ @Millennium Wizard
Umut Mihawkcının ekmeği, bırakayım elinizde kalsın.Ulan iyiki bir marineford iyi ki bir vista varmış he yıllardır bitmedi muhabbeti
Mihawk yakında hepinizi zortlatacak knk, 3-5 bölüm ya sürer ya sürmez merak etme
Aramaki cahil cühela topluluğuna mevcut dünya düzenini bildiriyor burada köpeklik yok Shanks gibi gidip kucaklarına oturmuyor en nihayetinde Peçesini takıp gitmiş bide sdkfjdkg kafayı yersin arablık var galiba shanks'teKöpeklik mevzusuna girmek istediğine emin misin jaq. Bir buçuk gündür patlıyorsunuz memleket en son bu kadar patlamayı 2015'de gördü lan