işler kesat şu sıralar maalesefSen ekran görüntülerinden devam.
işler kesat şu sıralar maalesefSen ekran görüntülerinden devam.
Yok MW iftirayı sever iftira atmış. Kaçmaz sanmiyorumHarbi İnvi usta nerelerde ya? @Millennium Wizard bana suçunu bildiği için kaçtı o demişti. İnanmak istemiyorum buna.
5 dingile ayar çekip çıkmış ya ne kucağa oturması? En son beyazbıyık bunun lafından çıkınca olanlar ortada. Sözünü dinleyin bu haki evladının.Aramaki cahil cühela topluluğuna mevcut dünya düzenini bildiriyor burada köpeklik yok Shanks gibi gidip kucaklarına oturmuyor en nihayetinde
Seninki utanmasa gönüllü Kuma'lık yapacak kutsallarına abi benim sırtıma binin ben daha iyi taşırım hüüüüAramaki cahil cühela topluluğuna mevcut dünya düzenini bildiriyor burada köpeklik yok Shanks gibi gidip kucaklarına oturmuyor en nihayetinde Peçesini takıp gitmiş bide sdkfjdkg kafayı yersin arablık var galiba shanks'te
Efendim sizi bilgilendirmeye geldim diyor. Konuş uzatma dümbük demiş Gorosei5 dingile ayar çekip çıkmış ya ne kucağa oturması? En son beyazbıyık bunun lafından çıkınca olanlar ortada. Sözünü dinleyin bu haki evladının.
Reis gözlükler şaşı mı etti nedir? Markasız kalitesiz güneş gözlüklerinin zararlarıEfendim sizi bilgilendirmeye geldim diyor. Konuş uzatma dümbük demiş Gorosei
Efendim sizi bilgilendirmeye geldim diyor. Konuş uzatma dümbük demiş Gorosei
Aramaki cahil cühela topluluğuna mevcut dünya düzenini bildiriyor burada köpeklik yok Shanks gibi gidip kucaklarına oturmuyor en nihayetinde
@Jacques bu konuda yazdıkça onun adına ben utanıyorumSeninki utanmasa gönüllü Kuma'lık yapacak kutsallarına abi benim sırtıma binin ben daha iyi taşırım hüüüü
Gözlük kullanmam ben öyle süs püs sevmem pek. Ama Shanks orada uysaldı gayet. Kaido falan olsa gitmez öyle ayaklarına.Reis gözlükler şaşı mı etti nedir? Markasız kalitesiz güneş gözlüklerinin zararları