Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E. Oda'ya bazen ne kadar sövsek de, One Piece'in kendisine bazen "bitti artık çöp yeaa" desek de, yani tüm olumsuz her şeye rağmen şöyle bir düşününce acayip bir gerçek var ortada. Kimimiz birkaç senedir, kimimiz 10, kimimiz belki 15-20 senedir takip ediyor bu seriyi. Ve bu forumda geçirilen acı tatlı bütün zamanlar.


Sizden ricam bi an şu müziği 60. saniyeye kadar dinlerken kendi hayal gücünüzdeki One Piece'in son sayfasını okuduğunuzu düşünün. Yani bitiyor artık. Bir daha yok. Sırf bunca süre yaşattığı duygular ve buradaki eğlenceli ortamdan dolayı başta E. Oda olmak üzere Smoker ve onun gibi tüm forum yetkili arkadaşlara teşekkür etmek istedim.

Şu müziği dinlerken bir an kendi hayal gücümdeki son panelleri okuduğumu düşündüm de, gözüm doldu.
Animesi aslında müthiş bir şeymiş ya. Çok duygulandım. Bir anda eski duyguları yaşadım.
 
yaşlılar tüm gücümüzü toplasak bile vanoyu şuan ele geçiremeyiz diyodu. Şimdi'de bi amiral yalın ayak gelmiş vanolular+luffy,kid,traf..+marco (Allah'tan fil kaçıp canı'nı kurtarmış) hepsini gebertiyim diyo.
 
Son düzenleme:
daha önceden de sordum ama cevap veren olmadı. tekrar sorayım; Law, kınları kaidodan kaçırıp aşağı yolladığında onlara yardım eden sargılayıp sarmalayan gizemli kişi ortaya çıktımı?
 
Direk dış dünya ile baslayabilir oda. Birkaç bölüm sonra wano'ya geçebilir. Ucundan da olsa karmaşa dedigi seyi ögreniriz belki. Vivi ve alabasta banko ama bu kadar degildir. Sabo mu, mihawk, vewil, BB ya da shanks mı diger problemler görücez artık.

Zaten ne kadar pislik varsa hükümet mi diye sorgulamak lazim. Denizcilerde ameleleri gibi arkasini temizliyor. Akainu her ne kadar posta koydu gibi olsada sonunda yadi laf oturdu. Akainu'nun hükmete sinirlenip lucci ya da birkaç cp0'yu ezmesi efsane olurdu. Hükümete ayar vermeli. luffy'ler zaten azicek ama denizcilerden de birseyler bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık