Ben uyardım, çoğunluk kulak asmadı.Siteyi bakıma alma zamanı gelmiş @Smoker
Ben uyardım, çoğunluk kulak asmadı.Siteyi bakıma alma zamanı gelmiş @Smoker
Kaç güne ihtiyacın var?Ben uyardım, çoğunluk kulak asmadı.
Sonsuza kadar.Kaç güne ihtiyacın var?
O iş geçti reis. Başta destekçin de vardı, hatta ben oylama yapalım diyordum. Şimdi destekçi sayısı da azalmıştır. Ayrıca Op için değil, Kingdom için devam edilir bu siteye.Sonsuza kadar.
Hayır, belki dizi sitesi olur. Fakat anime manga değil.O iş geçti reis. Başta destekçin de vardı, hatta ben oylama yapalım diyordum. Şimdi destekçi sayısı da azalmıştır. Ayrıca Op için değil, Kingdom için devam edilir bu siteye.
Ama kitleyi kaybedersin reis. Türkiyede anime manga alanında en çok takipçiye sahip forum burası değil mi?Hayır, belki dizi sitesi olur. Fakat anime manga değil.
En çok takipçi burada mı, bilmiyorum. Fakat burası One Piece özel bir yer olduğundan seri bittiğinde kapanması en doğrusu olur. Düşüncem hala bu yönde.Ama kitleyi kaybedersin reis. Türkiyede anime manga alanında en çok takipçiye sahip forum burası değil mi?
Anime/manga discordları daha popüler olabilir.Ama kitleyi kaybedersin reis. Türkiyede anime manga alanında en çok takipçiye sahip forum burası değil mi?
Kingdom forumu olsa güzel olur cidden ama fazla Kingdom okuyan yok, bir Wang Jian lobisi akardıO iş geçti reis. Başta destekçin de vardı, hatta ben oylama yapalım diyordum. Şimdi destekçi sayısı da azalmıştır. Ayrıca Op için değil, Kingdom için devam edilir bu siteye.