Hxh haftalık çıksa topluca oraya kayardik. Ulan Togashi.Kingdom forumu olsa güzel olur cidden ama fazla Kingdom okuyan yok, bir Wang Jian lobisi akardı
Hxh haftalık çıksa topluca oraya kayardik. Ulan Togashi.Kingdom forumu olsa güzel olur cidden ama fazla Kingdom okuyan yok, bir Wang Jian lobisi akardı
İsim değişikliği şart zaten. Format değişikliği şart mı?En çok takipçi burada mı, bilmiyorum. Fakat burası One Piece özel bir yer olduğundan seri bittiğinde kapanması en doğrusu olur. Düşüncem hala bu yönde.
Ben discord'dan bilmiyorum anime manga kanalı, varsa önerin, oralara da dadanalımAnime/manga discordları daha popüler olabilir.
Kapanması en güzeli olur, tadında bırakmak lazım.İsim değişikliği şart zaten. Format değişikliği şart mı?
Ben discord'dan bilmiyorum anime manga kanalı, varsa önerin, oralara da dadanalım
Herkese açık sunucuları keşfet diyorsun bir sürü kanal çıkıyor. Zaten çeviri yapan grupların da kendi dcleri var. Oradan insanlarla da etkileşime girebilirsin:d Uzayıp gidiyor böyle.İsim değişikliği şart zaten. Format değişikliği şart mı?
Ben discord'dan bilmiyorum anime manga kanalı, varsa önerin, oralara da dadanalım
Şimdi bu dediğin facebook'u kapatmak en iyisi olur, tadında bırakalım demek gibi bir şey. İnsanlar buraya anime manga hakkındaki düşüncelerini paylaşmaya geliyor. Hem sizin tortuga çeviri grubunuz da var. Site kapandığında, çeviri işi de bitecek mi?Kapanması en güzeli olur, tadında bırakmak lazım.
Facebook alakasız bir örnek olmuş. Forumlar bitti artık, devri de geçti.Şimdi bu dediğin facebook'u kapatmak en iyisi olur, tadında bırakalım demek gibi bir şey. İnsanlar buraya anime manga hakkındaki düşüncelerini paylaşmaya geliyor. Hem sizin tortuga çeviri grubunuz da var. Site kapandığında, çeviri işi de bitecek mi?
Bak bu iyi fikir zaten sen anlıyorsun o işten.Opte işte Naruto gibi tartışılır tek başlıkta hayatına devam ederdi o şekilde genel tartışma olarak.Hayır, belki dizi sitesi olur. Fakat anime manga değil.
En az 5 senesi daha var buranın.Facebook alakasız bir örnek olmuş. Forumlar bitti artık, devri de geçti.
Tortuga ile buranın bir ilgisi yok, burası kapansa da orası devam eder.