Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral offpanel inecekse Luffy de offpanel ile kk olabilir.
Off panel sag kol sol kol endi ortak bence oda ya çok güvenme zaten dövüş çizemediğinden genelde off panel gösteriyor önemli yan karakterleri misal rocks, akainu vs kuzan, BB vs marco ve tayfası, wievel vs 16 wb müttefiği gibi. Hepsi off panel gösterildi. Keşke big momda off panel olsaydı malum oda vs işini beceremiyor.
 
Kanka zora şuan tek başına amiral alamaz :( onun için bir ark ve bilinçli kral haki kullanım p.up ı lazım 😂
Haki tek basina yetmez gibi. Tüm olaylar olunca kılıç karartma, göz muhabbeti ve haki vs. olunca amiral seviyesi olucaktir. Sanji içinde geçerli. Kizaru alacak seviye gerek. Elbaf'ta bekliyorum bunlari. Usopp için hep elbaf vurgusu vardi ki olacaktir ama tayfa asıl elbaf'ta güçlenecek gibi geliyor ya da bir ihtimal BB vs'sinde.
 
Aramakinin gücü muhtemelen işlevsel ve kitlesel bir güç olacak başka türlü iki yonkonun indiği bir yere bukadar özgüvenli gelmesi saçma olurdu.
 
Aramaki uyanış açmış belli gezdiği heryere yeteneği etki ediyor.Ancak yeteneği Kral hakili kılıç kullananlara karşı zayıf kalma ihtimali yüksek bence bu yüzden kılıç kullanıyor olabilir.

Kendine bu kadar güvenmesinede sevindim sağlam bir savaş olacaktır.


Japon biri röportajmi ne vermişti Wanoda kaido dan sonra baya güçlü bir düşman geleceğini söylemişti.Buradada yazıldı.bulursam atarım ben karasakal olacağını düşünmüştüm ama amiral çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık