O zaman sbs’de bir karasakal vssi bekliyorumAmiral offpanel inecekse Luffy de offpanel ile kk olabilir.
O zaman sbs’de bir karasakal vssi bekliyorumAmiral offpanel inecekse Luffy de offpanel ile kk olabilir.
17 temmuz gibi spoiler parçaları gelmeye başlar deniyor. Redon beyefendinin moduna bağlı olarak 15 gibi de gelebilir diyolla.spoiler ne zaman gelicek bilgisi olan varmı
Kanka zora şuan tek başına amiral alamaz onun için bir ark ve bilinçli kral haki kullanım p.up ı lazımİlginç bir senaryo ama tutarsız değil ama eğer 6 lı izlenimi olursa Zoro ve Sanji hiç hasar almamış gibi olacaklar bu dövüşte en iyisi Zoro tek alsın ve o tedavi görürken 5 li yenmişler izlenimi versinler nasıl fikir
Off panel sag kol sol kol endi ortak bence oda ya çok güvenme zaten dövüş çizemediğinden genelde off panel gösteriyor önemli yan karakterleri misal rocks, akainu vs kuzan, BB vs marco ve tayfası, wievel vs 16 wb müttefiği gibi. Hepsi off panel gösterildi. Keşke big momda off panel olsaydı malum oda vs işini beceremiyor.Amiral offpanel inecekse Luffy de offpanel ile kk olabilir.
Böyle yorumlarım istediğim şeylerdir gerçekle bir alakası olmadığını ben de biliyorum reisKanka zora şuan tek başına amiral alamaz onun için bir ark ve bilinçli kral haki kullanım p.up ı lazım
Hiç böyle düşünmemiştim doğru gerçektendeKanka zora şuan tek başına amiral alamaz onun için bir ark ve bilinçli kral haki kullanım p.up ı lazım
Haki tek basina yetmez gibi. Tüm olaylar olunca kılıç karartma, göz muhabbeti ve haki vs. olunca amiral seviyesi olucaktir. Sanji içinde geçerli. Kizaru alacak seviye gerek. Elbaf'ta bekliyorum bunlari. Usopp için hep elbaf vurgusu vardi ki olacaktir ama tayfa asıl elbaf'ta güçlenecek gibi geliyor ya da bir ihtimal BB vs'sinde.Kanka zora şuan tek başına amiral alamaz onun için bir ark ve bilinçli kral haki kullanım p.up ı lazım