Saldırır mısın ? Blitzlenen karakterler neden geri karşılık veremiyor genelde bu seride onu da açıklarsan sevinirim o zamanvar, zaten konu darbeyi algılayıp kaçınabilmesin de tepki verebilmesinde saldırıyı yedikten sonra ben de saldırırım .d buna tepki vermek denilmiyor.
Zoro'nun orda hasar aldığıyla alakalı en ufak bir panel bile yok yalnız Zoro adamı püskürtüyor ayrıca. Gözüken paneli inkar etmeye gerek yok.2-Ateşi açık + tam zoan modundaki King Zoro'ya art arda saldırıyor tüm saldırıları püskürtmeyi başaramayan Zoro King'in bir saldırıları sonucu hasar alıyor
Zoro adamın saldırısından sıyrılıyor,King ise ateşi açık olduğu için saldırıyı tanklıyor.3-Karşılık birbirlerinden kaçınıyorlar
Yanlış. Gene istediğini alamayan taraf King. Havadaki Zoro'ya üstün gelmeyi deneyip başarılı olamayınca, kılıcıyla Zoro'nun kılıçlarını almayı deniyor. Zoro'da bunu h.hakisiyle itiyor.4-King yine saldıran taraf King Zoro'nun kılıcını almak için mücadeleye giriyor 2linin kılıç çarpıştırmaları sonuçsuz bir şekilde bitiyor
Tepki hızının adama yetmezse karşıya kontra saldırı da yapamazsın. Hem de saniyesinde. King'in Zoro'dan iyi olan tarafı hareket hızı. Tepki hızı değil.5-Zoro King'in hızlandığını anlıyor zaten bunu anlamak marifet değil ama Zoro'nun tepki hızı King'i algılamaya yetmiyor ve King'ten saldırı yiyor saldırıyı yedikten sonra bir skill de Zoro King'e atıyor
Ateşi açıkken bile saldırılarını savunmaya çalışan tarafın King olması ironik. Ki Zoro'nun bu adamı böyle blitzlediği sahneler var.Zoro King'in stratejisini anlasa da King hâlâ Zoro'dan hızlı art arda yaptığı saldırılar sonucu Zoro yine hasar alıyor
Gerçekten denk giden dövüşün ne olduğunu bilmiyorsun gibi duruyor. Bu denk giden bir dövüş falan değil. Ya öyle olsaydı ya böyle olsaydı diye varsayımlı konuşmaya gerek yok. King'de bu savunma olmasaydı daha bile kısa sürede yenilirdi derim ben de.7-şu ana kadar denk giden kapışma Zoro'nun alev kesme tekniği ve kral hakili saldırısı sonucu bitiyor zaten bu son saldırı eğer Zoro'da alev kesen teknik olmasa bu ejderhayı gerçekten yarabilir miydi muamma.
Zoro bu adama karşı, giderek etkisi geçen ilaçla, kendisini az daha dövüş uzasa öldürecek bir kılıçla çıktı. Enma yüzünden enerji problemi yaşaması ve sayesinde aldığı darbelerden bahsetmiyorum bile. Sonucu ise p.up sonrası orta zorluk bir dövüş.