Dostum o zaman seri bitmezmiİster misiniz Shanks bütün yonkoları toplantıya çağırıp tuzak kursun?Sonrasında hükümete teslim etsin hepsini.
Dostum o zaman seri bitmezmiİster misiniz Shanks bütün yonkoları toplantıya çağırıp tuzak kursun?Sonrasında hükümete teslim etsin hepsini.
Bu benim düşüncem shanksde hükümeti desteklerse denizci ve hukumet disindaki tüm güçler birlessede devrimciler korsanlar vs. Yinede diksen alamaz karsi tarafi çünkü shanks faktörü olmasa bile hukumet hayvan gibi güçlü nasıl degiskenler cikar heriflerde bilinmezDostum o zaman seri bitmezmi
Olacak zatenBuggy 4. Poneglyphi bulmuştur bu bölüm, bu adam bu şansla kk bile olur.
İyi de ben yonko dövüşü de sevmiyorum kiBiz 250 bölümdür Yonko dövüşü okuyoruz. Sen de alışırsın dostum sevmediğin şeyleri okumaya.
Sanırsın yonko döğüşü oldu dayak ye ye gel sonra bizimkisi şaklaban olsun Kaidoyu yenmeden uzaklaştırsın gene bi dünya ödül alıp uydurukdan yonko olsun bizim tayfayıda tama kurtarsın arc yonko arcı değil şaklaban arcı olduİyi de ben yonko dövüşü de sevmiyorum ki
Manganın en güzel yerleri hikayeyi döktüğü yerler ben oraların sevdalısıyım
Amiralden seker arada da komutan avlar bi tekmeyle.Tekmenin sekip Sanjiyi öldürmesi daha olası
Starda saat 3 ten sonra yayinlanirdi hatta bazen okuldan sonra koşmam gerekirdi yetişmek için. Son yayinlanan bölüm usoppun, usopp hammer saldirisiyla dövdüğü balık adamdı, kaçinci bölüm bilmiyorum ama luffy arlongla birtürlü dövüşememişti. Hala en etkilendiğim sahne road to arlong park sahnesidir böylede boş bi bilgiyi ekliyiveriyim dedim.Star Tv'de yayınlanıyordu, Kanal D'de yayınlandığını hiç hatırlayamadım. Star Tv'de yanılmıyorsam 50 li bölümlere kadar yayınlanmıştı.