Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum o zaman seri bitmezmi :üzgünüm: :confused:
Bu benim düşüncem shanksde hükümeti desteklerse denizci ve hukumet disindaki tüm güçler birlessede devrimciler korsanlar vs. Yinede diksen alamaz karsi tarafi çünkü shanks faktörü olmasa bile hukumet hayvan gibi güçlü nasıl degiskenler cikar heriflerde bilinmez
 
İyi de ben yonko dövüşü de sevmiyorum ki :hhh:
Manganın en güzel yerleri hikayeyi döktüğü yerler ben oraların sevdalısıyım
Sanırsın yonko döğüşü oldu dayak ye ye gel sonra bizimkisi şaklaban olsun Kaidoyu yenmeden uzaklaştırsın gene bi dünya ödül alıp uydurukdan yonko olsun bizim tayfayıda tama kurtarsın arc yonko arcı değil şaklaban arcı oldu
 
Bu saatten sonra hikayenin gizemlerini artarda bombardıman gibi yağdırsın işte. Dövüş mövüş umrumda değil benim. Off-panel çizse bile şikayet etmem.
 
Star Tv'de yayınlanıyordu, Kanal D'de yayınlandığını hiç hatırlayamadım. Star Tv'de yanılmıyorsam 50 li bölümlere kadar yayınlanmıştı.
Starda saat 3 ten sonra yayinlanirdi hatta bazen okuldan sonra koşmam gerekirdi yetişmek için. Son yayinlanan bölüm usoppun, usopp hammer saldirisiyla dövdüğü balık adamdı, kaçinci bölüm bilmiyorum ama luffy arlongla birtürlü dövüşememişti. Hala en etkilendiğim sahne road to arlong park sahnesidir böylede boş bi bilgiyi ekliyiveriyim dedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık