Atom bombasını kafasına yeyince bayılmıştır o da.Kaido ve Bigmomdan hala ses yok. Magma içinde yanarak can verdiler. Yazık oldu. Hadi Kaido düşerken baygındı da Bigmom bilinci açık şekilde düştü ve canlı canlı haşlanıp öldü
Atom bombasını kafasına yeyince bayılmıştır o da.Kaido ve Bigmomdan hala ses yok. Magma içinde yanarak can verdiler. Yazık oldu. Hadi Kaido düşerken baygındı da Bigmom bilinci açık şekilde düştü ve canlı canlı haşlanıp öldü
Yazık oldu, yeni jenerasyonun elinde madara oldukları yetmedi birde yanarak öldüler.Atom bombasını kafasına yeyince bayılmıştır o da.
Tekmenin sekip Sanjiyi öldürmesi daha olası-Sanji kicks some admirals ass.
Imkansız ama şu masa beraber dünya hükümetine girişse bir denizci bile kalmaz op evrenindeBu imparatorların toplantısı konuşuluyor herhalde birkaç yerde, burada da konuşulduğunu gördüm diye hatırlıyorum. Fanlar tarafından çizimi yapılmaya başlandığına göre, gerçek olacak gibime geliyor. Buggy imparator olduktan sonra inanmayacağım bir şey kalmadı zaten.
Ben neden saçımı uzatıp bağlamışım arkadaş. Gerçi her halim karizmaBu imparatorların toplantısı konuşuluyor herhalde birkaç yerde, burada da konuşulduğunu gördüm diye hatırlıyorum. Fanlar tarafından çizimi yapılmaya başlandığına göre, gerçek olacak gibime geliyor. Buggy imparator olduktan sonra inanmayacağım bir şey kalmadı zaten.
Biz 250 bölümdür Yonko dövüşü okuyoruz. Sen de alışırsın dostum sevmediğin şeyleri okumaya.Wano dışını göstersin amiral dövüşü hiç ilgi çekici değil
Garp tek alırImkansız ama şu masa beraber dünya hükümetine girişse bir denizci bile kalmaz op evreninde