Harika seneryo acaba nerde görmüstük bunuOluşumun lideri kaptan buggy olur.Shanks yeni dünyanın sefiri buggy dir der.Teach karşı çıkar shanks teachin başını keser buggy ye biat edin der sahne biter.
Harika seneryo acaba nerde görmüstük bunuOluşumun lideri kaptan buggy olur.Shanks yeni dünyanın sefiri buggy dir der.Teach karşı çıkar shanks teachin başını keser buggy ye biat edin der sahne biter.
Oda dragon ball dan esinlenmiş dedi kurtlar vadisinde de biraz almış olabilirHarika seneryo acaba nerde görmüstük bunu
Böyle bir problemi olsa kadimlerle bu kadar rahat görüşmezdi Shanks. Teach'e güvenecek yonkou olduğunu da hiç sanmıyorum. Luffy tek tabanca gider zaten takmaz kimseyi, geliyorsanız gelin der. Buggy'nin kararları anlık menfaate göre zaten.Herkesi tek tek yok edebilecek bir güç ortaya cıktıysa ittifak korsanlar arasında olmayan birsey değil illaki ortak bir noktada buluşmak isteyecektir 4 younko bir ittifak olmasa bile ikisi ücü bu ittifaka yanaşacaktır.
Çoğu kişi Redon'un attığı GİF'ten Ryokugyu'nun şov yapacağını düşünmüşte bana da şu sahneyi hatırlattı nedense:
Ben zaten bilmiştim bu Aramakinin boş adam olmadığını, ilk gördüğümde dedimki bir yiğit geliyor ama ne yiğit.Eskiden sızdıran iki güney koreli vardı. Biri benim melez arkadaşım diğeri de üyelerimizden birinin sevgilisiydi. Şimdi ikisi de tedbir amaçlı bıraktı ama bana arada çıtlatıyor.
Ara ara mesaj atıp ortama adrenalin veriyorsun gözümden kaçmadı bakBölüm iyiymiş kaynak sağlam
Twitercı taklidi yapiyorumAra ara mesaj atıp ortama adrenalin veriyorsun gözümden kaçmadı bak