Shanks olabilir belki yada daha büyük bir aday varBenim için var. Karizmatik kötüleri daha çok seviyorum, final rakip daha karizmatik olsun isterim misal. BB'nin karizmatik hali de Rocks oluyor işte.
Master genius jester buggy sama
Shanks olabilir belki yada daha büyük bir aday varBenim için var. Karizmatik kötüleri daha çok seviyorum, final rakip daha karizmatik olsun isterim misal. BB'nin karizmatik hali de Rocks oluyor işte.
O da Kaguya gibi oluyor işte. Madara lazımdı. Kaido olurdu mesela ama o da erken işlendi. Adam ne kadar dandik bir insan olsa bile tipten duruştan direkt kafanda oturuyor. Blackbeard'a bakınca aklıma apo gibi bir şey geliyorİm olur final rakibi. Kaguya gibi bir şey olur.
Bu seride Madara'nın konumunda Bb var. Ama uzaktan yakından kapışamaz tabi kalitede. Madara'da ne ararsan her şeyin fazlası var.O da Kaguya gibi oluyor işte. Madara lazımdı. Kaido olurdu mesela ama o da erken işlendi. Adam ne kadar dandik bir insan olsa bile tipten duruştan direkt kafanda oturuyor. Blackbeard'a bakınca aklıma apo gibi bir şey geliyor
Daha çok sevebilirsin ona bir şey diyemem. Ama karizmatik kötü karakter=Çok iyi tasarlanmış kötü karakter diye bir kural yok.Benim için var. Karizmatik kötüleri daha çok seviyorum, final rakip daha karizmatik olsun isterim misal. BB'nin karizmatik hali de Rocks oluyor işte.
Blackbeard'in karizmasını geçtim, kötü adam olarak da gözümde değeri yok iki tane kadını almış yanına gakgak gülüyo içiyo. Yeşilcam kötüsü düz bizim sinemada bol var.Daha çok sevebilirsin ona bir şey diyemem. Ama karizmatik kötü karakter=Çok iyi tasarlanmış kötü karakter diye bir kural yok.
Oldu bana müsade.Blackbeard'in karizmasını geçtim, kötü adam olarak da gözümde değeri yok iki tane kadını almış yanına gakgak gülüyo içiyo. Yeşilcam kötüsü düz bizim sinemada bol var.
İyide korsan dediğin adam öyle olur zaten ne o shanks gibi takım elbiseli gezecek utanmasa. Bulduğu adayı yagmalayacak hazlarini tatmin edecekBlackbeard'in karizmasını geçtim, kötü adam olarak da gözümde değeri yok iki tane kadını almış yanına gakgak gülüyo içiyo. Yeşilcam kötüsü düz bizim sinemada bol var.
Blackbeard'in karizmasını geçtim, kötü adam olarak da gözümde değeri yok iki tane kadını almış yanına gakgak gülüyo içiyo. Yeşilcam kötüsü düz bizim sinemada bol var.
Karasakal cidden seride korsan imajına adamakıllı uygun tek korsan.İyide korsan dediğin adam öyle olur zaten ne o shanks gibi takım elbiseli gezecek utanmasa. Bulduğu adayı yagmalayacak hazlarini tatmin edecek