Caribou'dan tek farkı 2 tane en meyve yemesi.Karasakal anime manga tarihinin en adam tasarlanmış akıllı kötü adamlarından biridir. Diğer bir çoğu karakter gibi sadece mükemmellikten ibaret bir tip değildir.
Caribou'dan tek farkı 2 tane en meyve yemesi.Karasakal anime manga tarihinin en adam tasarlanmış akıllı kötü adamlarından biridir. Diğer bir çoğu karakter gibi sadece mükemmellikten ibaret bir tip değildir.
Caribou'dan tek farkı 2 tane en meyve yemesi.
Senin dediğin gibi olsa Dof ya da Corcodile'dan az popüler olmazdı. Senin aksine genel kanı leş olduğu demek ki.
Kuro bile tek başın son senelerdeki bir çoğu popüler villiandan iyidir.Öne piece de nasıl villain yok.
Lucci,doflamingo,enel,croco,arlong mükemmel işlendi.
Kaido ve mom biraz mehti.
Akainu ve karasakal ise islenmesede tam olarak müthiş villainler. Ve hala daha meyvesi yenilebilir bunların.
Bunun dışında im kapalı kutu
Adam daha henüz tam işlenmedi ki. Tam işlensin ilk 10'a rahat girer.Senin dediğin gibi olsa Dof ya da Corcodile'dan az popüler olmazdı. Senin aksine genel kanı leş olduğu demek ki.
Tam işlenmediyse niye kesin yargılarlar konuşuyorsun. Madem öyle niye o sıralarda geziyor derim ben de doğal olarak. Rocks da işlenmedi ama şimdi oylama yapsak geçer bence.Adam daha henüz am işlenmedi ki. Tam işlensin ilk 10'a rahat girer.
Tasarımdan bahsediyordum ben. Arkaplan, hikayedeki yeri vs etki ediyor popülerliğe. Tam işlenmek o benim gözümde.Tam işlenmediyse niye kesin yargılarlar konuşuyorsun. Madem öyle niye o sıralarda geziyor derim ben de doğal olarak. Rocks da işlenmedi ama şimdi oylama yapsak geçer bence.
Katılıyorum birde bence seride potansiyel olarak manga tarihinde en önemli villain olabilecek kişiler var.Kuro bile tek başın son senelerdeki bir çoğu popüler villiandan iyidir.