Hakketen bende kandırılmış hissediyorum, bu Oda heralde ülkesini hiç sevmiyor adam japoonyanın içine etti.adam sahtekarlıkta bir numara işte
Hakketen bende kandırılmış hissediyorum, bu Oda heralde ülkesini hiç sevmiyor adam japoonyanın içine etti.adam sahtekarlıkta bir numara işte
Bir yazıya bu replik bu kadar mı cuk oturur. Yav he he Oda. Wano kadar sıvamasın gizemleri bir mantığa oturtup açıklasın yeterli.Yav he he.
kaybedecek ne kaldı? Varsın olsun. Belki 1,2 hakkını veren çıkar. Cidden tayfadan acayip bunaldım.Ana hikayeden ve tayfadan o kadar sıkıldık ki. Yan karakterler işlenmediği için daha kuul geliyor gözümüze. Muhtemelen yan karakterlerde işlendikçe embesilleşecek... Umarım yan karakterler fazla işlenmez ve biz hayal ettiğimiz şekilde okuruz...
im= xebecBence bu zorlama. Çünkü gösterilen İm'in Beyazsakal ile bir bağlantısı yok. Buna dair hiçbir ima yok. Beyazsakal lafı ile mangaka direkt uyuyan efsane ile efsanevi Rocks Korsanlarını kastettiğini büyük ölçüde doğruladı. Gene diyorum buradan "ya ben aslında şunu kastetmiştim" diye sıyrılması zor.