Devamı da böyle olsa şimdiki gibi konuşmazdım. Dediğim gibi küçüklüğü de iyiydi. Şuan için sıradan bir kötü adam, bir numarasını göremedim. Siz beğenmişiniz bir şey diyemem.
Devamı da böyle olsa şimdiki gibi konuşmazdım. Dediğim gibi küçüklüğü de iyiydi. Şuan için sıradan bir kötü adam, bir numarasını göremedim. Siz beğenmişiniz bir şey diyemem.
Yav Rocks tipi korsanı tercih ederim diyorum, Caribou da korsan ama tercih etmem o tipi. Basit bir mantık kuruyorum.İyide korsan dediğin adam öyle olur zaten ne o shanks gibi takım elbiseli gezecek utanmasa. Bulduğu adayı yagmalayacak hazlarini tatmin edecek
Oda yaşlandıkça yazmayı unuttu, seriyi planladığı zamanda bitirse belki de 10 numara bir kötü olacaktı ama şu andan sonra Oda'dan bir şey beklemiyorum.Devamı da böyle olsa şimdiki gibi konuşmazdım. Dediğim gibi küçüklüğü de iyiydi. Şuan için sıradan bir kötü adam, bir numarasını göremedim. Siz beğenmişiniz bir şey diyemem.
Bu bar sahnesinde babacan bir yanı vardı. Karizma sadece tiple olmaz o hali karizmaydı adamın misal. Şimdi yalap şap bir seye döndü. Çift kişiliğe bağlayabilir belki.Oda yaşlandıkça yazmayı unuttu, seriyi planladığı zamanda bitirse belki de 10 numara bir kötü olacaktı ama şu andan sonra Oda'dan bir şey beklemiyorum.
Şu saatten sonra bir şey çıkmaz zaten eğer aklında gerçek anlamda güzel bir senaryo olsa bile o kadar uzatacak ki bir şeye benzemeyecek.Bu bar sahnesinde babacan bir yanı vardı. Karizma sadece tiple olmaz o hali karizmaydı adamın misal. Şimdi yalap şap bir seye döndü. Çift kişiliğe bağlayabilir belki.
Blackbeard> Madara, Hisoka vs
P.up sonrası Zoro King'e orta zorluk attı zaten. Kata'ya falan da orta zorluk atamaz. Kata gözlem ve silahlanma fakiri değil ya da tek bir olaya bel bağlayan bir dövüşçü değil King gibi.son hali ile sag kol ligindeki birine düşük veya orta zorluk atamaz bence ( belki katakuri'ye atar )